Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Festék- és ragasztókeverő szárak

Van, amikor nagyon fontos az, hogy tökéletesen homogénre keverjük az anyagot: egy festékkeverő, habarcskeverő vagy ragasztókeverő segítségével éppen ezt érhetjük el ráadásul könnyen, gyorsan erőfeszítés nélkül és hatékonyan. Összegyűjtöttük a keverőszerszámokat és segítünk is választani.  
 

Rendezés:

Habarcskeverő 230x110 mm

Áruházi raktáron
1.760 Ft 880 Ft

Stomer SMD-1400x2 keverőszár

Áruházi raktáron
6.950 Ft 5.560 Ft

Egyszerű és tökéletes keverés célszerszámokkal

Ezért szükségesek a keverőszárak
Biztosan te is láttad már (vagy magad is megtapasztaltad), hogy néha olyan mennyiségű festékre, habarcsra vagy bármilyen összekeverendő (száraz + nedves) anyagra van szükségünk amennyit rendkívül megterhelő lenne emberi erővel kikeverni. A különböző keverőszárak éppen ebben segítenek, hiszen a segítségükkel sokkal gyorsabban tudjuk kikeverni (és összekeverni) a szükséges festéket, habarcsot vagy bármilyen anyagot. Az egyetlen amire oda kell figyelni az, hogy a keverőszerszám maximum milyen anyagmennyiséggel tud megbirkózni. 

A keverőszár használata
Ahhoz, hogy a keverőszárból kihozd a maximumot nem csak egy keverőszárra hanem egy keverőgépre is szükség van, amibe (akárcsak egy fúróba a fúrószárat) berakjuk a keverőszárat és a kívánt fordulatszámon elkezdünk vele keverni (általában ehhez egy fogadóvödröt használunk). 

A különböző keverőszárak
Többféle keverőszár létezik többféle feladatra, a kiválasztásukkor érdemes gondolni arra, hogy milyen anyagot (anyagokat) fogunk a segítségükkel elegyíteni. Léteznek keverőszárak folyadékokhoz, festékekhez melyeket akár tokmányos fúrógépekhez is csatlakoztathatunk. Ezek a típusú keverőszárak tökéletesek lesznek folyadékok elkeverésére. Vannak festék és habarcskeverők melyek ideálisak habarcshoz, cement és mészkő vakolathoz, ragasztókötő anyaghoz, esztrichthez, csemperagasztóhoz, kvarc tartalmú epoxigyantához, hőszigetelő vakolatokhoz, betonhoz, bitumenes vastag bevonatokhoz.

Találsz a kínálatunkban kifejezetten cementhez készül keverőszárat is és akár dupla fejes (melyek ideálisak porok, vakolat, csemperagasztó, habarcs és cement keveréséhez) is.A keverőszár kiválasztásakor fontos figyelni az átmérőre (illjen a gépbe vagy a fúróba) a hosszúságra (az 50-55 centiméter már könnyed munkát feltételez) a csatlakozás típusára és a forgási sebességre, bár ez utóbbi adat inkább kiegészítő, ha célszerszámként vesszük.


Ismerd meg a keverőszál kínálatunkat és válaszd ki a munkához, feladathoz legnagyobb segítséget nyújtót. Ha szakmai segítségre van szükséged, esetleg elakadnál a döntésben, szívesen segítünk.