Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pajszerek és egyengető szerszámok

Karosszéria pajszerek, egyengető idomok és egyengető kalapácsok hatalmas választékban azonnal raktárról a SzerszámKell barkácsáruházban

Rendezés:

Geko Pajszer 600x16mm

Rendelésre 2-7 nap
2.630 Ft

Ládabontó 600mm

Központi raktáron
3.690 Ft 2.950 Ft
20%

Ládabontó 750mm

Központi raktáron
4.610 Ft 3.690 Ft
20%

Ládabontó 900mm

Központi raktáron
5.540 Ft 4.430 Ft
20%

Szeghúzó ˝S˝ 400mm

Rendelésre 2-7 nap
4.310 Ft

Jonnesway pajszer, 600mm

Központi raktáron
15.990 Ft

Jonnesway pajszer készlet, 20-60cm, 4db

(2)
Áruházi raktáron
10.690 Ft 8.840 Ft
17%

BGS-52830 Ládabontó 300mm

Jelenleg nem elérhető
2.080 Ft

BGS-9134 Feszítő vas 780mm

Jelenleg nem elérhető
12.190 Ft

BGS-9136 Ládabontó 600mm

Jelenleg nem elérhető
3.590 Ft

Beta 1305 egyengető idom

Rendelésre 2-7 nap
30.490 Ft

1. Pajszer: A pajszer egy speciális szerszám, amit autószerelés során használnak. Ez egy lapos, hegyes végű eszköz, amelyet általában az autó alkatrészeinek szétválasztására, szerelésére vagy javítására használnak. A pajszer egy műhelyben rendkívül sokféle feladathoz hasznos lehet, például a karosszériaelemek eltávolításához vagy a motor részeinek cseréjéhez.

2. Feszítővas: A feszítővas egy hosszú, erős eszköz, amelyet főként a rozsdás vagy nehezen mozgatható alkatrészek meglazítására és eltávolítására használnak. Az autószerelés során hasznos lehet például a kipufogórendszer alkatrészeinek cseréjénél vagy a futómű részeinek karbantartásakor.

3. Karosszéria egyengető szerszámok: Ezek a szerszámok kifejezetten a karosszéria javításához készültek. Ide tartoznak az egyengető kalapácsok, rögzítőcsavarok és más eszközök, amelyek segítenek az autó karosszériájának formájának helyreállításában sérülések után. Egy műhelyben ezeket az eszközöket használják az autók külső burkolatának javítására.

4. Szeghúzó: A szeghúzó egy eszköz, amit arra terveztek, hogy szegélyeket vagy rögzítőelemeket húzzon ki. Autószerelés során hasznos lehet például az autóülések rögzítőinek eltávolításához vagy a karosszériaelemek megszorításához.

5. Karosszéria kalapács készlet: Ez egy készlet olyan speciális kalapácsokból áll, amelyeket a karosszériajavítás során alkalmaznak. Ezek a kalapácsok segítenek a horpadások kihúzásában és az alkatrészek formázásában. A műhelyekben gyakran alkalmazzák az autók külső burkolatának javítására.

6. Ládabontó: A ládabontó egy erős eszköz, amelyet használnak tartályok, dobozok vagy más alkatrészek szétválasztásához. Autószerelés során használják például üzemanyagtartályok vagy akkumulátorládák eltávolításához.

7. Egyengető kalapács: Az egyengető kalapács egy speciális kalapács, amelyet a karosszériajavítás során használnak. A lapos és kerek fejekkel rendelkező egyengető kalapácsokat arra tervezték, hogy visszaállítsák az autó karosszériájának eredeti formáját és sima felületét sérülések után.

8. Bontóvas: A bontóvas egy olyan eszköz, amit az autószerelők és műhelyek a karosszériaelemek eltávolításához és szétszereléséhez használnak. Ez az eszköz segít könnyedén eltávolítani a rögzítéseket és elemeket anélkül, hogy károsítaná az autót.

Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek az autószerelés során, és segítenek a karbantartásban, javításban és az autók külső megjelenésének helyreállításában is.