Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Kerti kiegészítők

Képzeld el, hogy a kerted olyan amilyennek valóban elképzelted: egy kompromisszum nélküli hely, ahol napvitorla gondoskodik az árnyékodról, a különböző karókkal, elemelválasztókkal választod szét a növényeidet, az egész kertedet (és ha kell azon belül az állatokat) kerítéssel keríted el
Kerti zuhanyok - teraszpárásitók, párakapuk
Kerti zuhanyok - teraszpárásitók, párakapuk
Kerti zuhanyok szolár tartállyal, hűsítő párakapuk, napvitorlák és egyéb árnyékolók a SzerszamKell online barkácsáruházban. Azonnal, raktárról, házhoz szállítva...
Esővízgyűjtő
Esővízgyűjtő
A mai modern esővízgyűjtők már egyszerre a kert díszei, és hasznos segítségek is. A nálunk kapható esővízgyűjtők UV stabilak,a legtöbb esővízgyűjtő teteje lezárható és a legtöbbhöz tartozik csap, amin keresztül kiengedheted az esővizet.
Fóliasátrak
Fóliasátrak
Fóliasátorra akkor lehet szükséged, ha olyan növényeket, vagy gyümölcsöket szeretnél termeszteni, amelyeknek a mi éghajlatunk vagy hideg, vagy nem egész évben tudnád a szabadban termelni, nevelni. Ilyenkor egy – bármelyik kertben felállított – fóliasátor lehet a tökéletes megoldás.

Varázsold a kertedet csodakertté a  nálunk kapható eszközök segítségével.

A mindennapi munkához szükséged lesz kerti kocsikra, és a kényelmedet szolgálhatják a kerti zuhanyok, párásítók. Ha pedig ökotudatos vagy, esővízgyűjtővel gyűjtöd az esővizet, amivel locsolsz.

A kertedben mindig szükség lesz árnyékra, amihez egy napvitorla, egy árnyékoló (vagy akár egy előtető) lesz a legjobb megoldás.

Ha igazán szép kertet szeretnél, olyat, ahol el vannak egymástól választva a különböző növények, virágok szükséged lesz műanyag kerítésfonatra. A tökéletes, egyenes növésért, kerti termesztő karókat javaslunk, ha pedig igazán szép kertet akarsz geotextilt is be kell vetned a gyomok ellen.

Nincs kert kerítés nélkül: nálunk megtalálod a kerítés építéséhez szükséges alkatrészeket, a kerti kapukat éppúgy, mint a különböző belátásgátló árnyékolókat, vagy akár bambuszfonatot is. A kerti kocsik, a szórókocsik a kézi szórók mind azt szolgálják, hogy a kerti munka könnyebben, és hatékonyabban menjen.

A nálunk vásárolható kerti zuhanyok, a párakapuk könnyen összeállítható, egyszerű működésű elvű olyan hasznos eszközök, melyek segítenek neked igazán jól érezni magad a saját kertedben, akár egy forró nyári napon is, az esővízgyűjtőink pedig segítenek környezettudatosabbá válni, és olcsóbban megoldani a locsolást.

A fóliasátraink szuper megoldások neked akkor, ha olyan növényeket, gyümölcsöket termelnél, melyek egyébként nem egész évben teremnek.