Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Médiaajánlat

Egyedi megjelenési lehetőség a SzerszamKell oldalán

Havonta 300-400 ezer ember látogatja meg a SzerszamKell oldalt, ez november és december hónapban félmillió fölé duzzad. Idén novembertől lehetőséget biztosítunk az egyedi megjelenésre felületeinken.

Látogatóink közel 100%-a érdeklődik a gépek szerszámok világáról, barkácsoló, iparos, szerelő, vagy épp aki házat újít fel. A termékeid számára ez a felület jobb mint egy milliós látogatottságú hírportál, mivel itt minden látogató releváns és potenciális vásárló. Ez tökéletes lehetőséget biztosít a kiugrásra, új termék/márka piacra történő bevezetésére, valamely termék/márka promótálására, vagy akár elfekvő raktárkészlet kiszórására.

Hírlevelünket 200 ezer saját gyűjtésű feliratkozó kapja meg és olvassa, kiknek nagy része már vásárolt nálunk, így az alapvető bizalom adott.

A megjelenési lehetőségek a mellékelt média ajánlatban találhatóak, a marketing hozzájárulási árakból
50% kedvezményt biztosítunk.

>> Médiaajánlat letöltése