Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Einhell Power X Charge

Einhell. Vezeték nélkül, tökéletesen.

 

Einhell Power X-Change portfolioEgy akkumulátor már több mint 250 készülékhez a műhelyben és a kertben egyaránt.

 

Isten veled kábelsaláta! A legmodernebb technológia és ambiciózus elképzelések segítségével sikerült kifejlesztenünk egy olyan akkumulátorrendszert, amely lehetővé teszi, hogy minden helyzetben élvezhesd a vezeték nélküli szabadságot. Legyen szó szerszámokról, kerti felszerelésekről vagy e-kickscooterről: Az akkumulátor és a készülékek rugalmas cseréjének köszönhetően a Power X-Change család minden tagját egyetlen, vezeték nélküli akkumulátortípussal lehet energiával ellátni.

 

 

 

 

Einhell Power X-Change battery open modellVezeték nélküli szabadság.

Szerszámokhoz és a kertben.

Amikor már nem kell aggódnod a túl rövid hosszabbítók vagy az elegendő konnektorok miatt. Amikor az eszköz érkezik a projekthez, nem pedig fordítva. Csak bepattintod az akkumulátort, és máris készen áll a használatra, legyen szó fűnyíróról, kerti szivattyúról, fúrókalapácsról vagy nedves-száraz porszívóról.
Ez a vezeték nélküli szabadság érzése. 
Ez a Power X-Change.

 

 

woman mowing lawnLegmodernebb technológia.

Bevált minőség.

A Power X-Change akkumulátorok alkotják a platform szívét, ezért csak a legjobb alkatrészeket használjuk az akkumulátorokban. Például a legújabb generációs, nagyteljesítményű Li-ion cellákat és az intelligens, processzorvezérelt akkumulátor-elektronikánkat, az Active Battery Management System - Aktív akkumulátor-kezelő rendszert.
Ez teszi a PXC akkumulátorunkat az egyik legbiztonságosabbá az iparágban, emellett biztosítja a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot is.

 

 

Kitartó.

Ha a helyzet úgy kívánja.
Nem számít, hogy a projektek milyen naggyá válnak: a különböző kapacitásokkal (Ah) az akkumulátor üzemideje bármilyen projekthez hozzáigazítható.
Csak egy polcot szeretnél felakasztani, vagy egy egész faházat szeretnél építeni, vagy a kerted akkora, mint egy törölköző vagy akkora, mint egy futballpálya?

 

Einhell Power X-Change batteriesNagy teljesítményű eszközök. Erős akkumulátorok. 


Az igazi "Megvalósítók" akkumulátor-rendszereként a Power X-Change akkumulátoraink különösen nagy teljesítményűek. Az akár 1350 wattos teljesítményű akkumulátoros szerszámok és kerti szerszámok semmivel sem maradnak el vezetékes társaiktól. Ahelyett, hogy 36 voltos akkumulátorra váltana a nagyobb teljesítményigényű berendezésekhez, a PXC egyszerűen egyesíti két akkumulátor teljesítményét a Twin Pack technológiának köszönhetően. Ezzel egész 2700 wattot tudunk elérni! Ezenkívül ez áttekinthetőséget biztosít a szerszámos szekrényben, pénzt takarítasz meg, és mindenekelőtt a 18 voltos akkumulátorok egyenként is használhatóak.

 

 

Icon Twinpack with hedge trimmer18 V + 18 V = 36 V! A Twin-Pack© technológia

A különböző feszültségekkel és kapacitásokkal az akkumulátor teljesítményét a Te alkalmazásaidhoz és eszközeidhez tudod igazítani. A Twin Pack technológiát olyan különösen nagy teljesítményű készülékekhez fejlesztettük ki, mint a válogatott fűnyírók, láncfűrészek vagy nedves-száraz porszívók. Lehetővé teszi, hogy egyszerre két Power X-Change akkumulátort használj - a valódi 36 V-os akkumulátorteljesítményért!
Még hosszabb ideig dolgozhatsz: Annak érdekében, hogy a 36 V-os készülékek üzemidejét a teljesítmény mellett bosszantó újratöltés nélkül meghosszabbítsuk, a Double Twin-Pack technológiával további két akkumulátort adtunk hozzá. Így négy akkumulátor kerül bevetésre. Ha az első két akkumulátor energiája lemerül, a rendszer automatikusan átvált a két további akkumulátorra. A GE-CM 36/47 HW Li akkumulátoros fűnyíró például egy akkutöltéssel 500 m² + 500 m² = 1000 m² gyepterületet képes lenyírni.
 

 

 

Woman giving battery to manPower X-Change Plus az extra akkumulátorteljesítményért

Az akkumulátorok nem csak az üzemidő és a súly tekintetében különböznek egymástól. Az általuk biztosított teljesítmény szintén döntő jelentőségű. Ha például sarokcsiszolóval szeretnél vágni, a futási idő (lásd Ah specifikáció) általában nem döntő. De az elégséges teljesítmény igen. Összehasonlítható az autóval. Több teljesítményre, azaz több lóerőre/kW-ra van szükség emelkedőn vagy előzéskor. A Power X-Change Plus technológiával több teljesítmény áll rendelkezésre ugyanannyi cellával. A kifinomult, hűvös és teljesítményorientált akkumulátor-kialakításnak és a különösen hatékony cellák célzott kiválasztásának köszönhetően a Power X-Change Plus nemcsak több teljesítményt, hanem több üzemidőt és élettartamot is jelent.

 

 

 

 

Man in a workshopA 2 az 1-ben akkumulátor! A Multi-Ah technológia

Az Einhell legújabb akkumulátor-innovációja két lehetőséget kínál a felhasználónak: Vagy 300%-kal hosszabb élettartam vagy 50%-kal hosszabb üzemidő Az új Power X-Change akkumulátor a Multi-Ah technológiának köszönhetően 4,0 Ah-s vagy 6,0 Ah-s akkumulátorként is használható. A 4Ah-s akkumulátorról a 6Ah-s akkumulátorra való váltás nagyon egyszerűen, egy gombnyomással elvégezhető. 4Ah-s akkumulátorként használva a cellák különösen védettek. Így akár 3x hosszabb teljes élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos Li-ion akkumulátorok. A 6Ah-s akkumulátor normál élettartammal rendelkezik, de különösen alkalmas a maximális üzemidő elérésére kapacitásigényes alkalmazásokban, pl. vezeték nélküli fűnyírókban vagy vezeték nélküli nedves-száraz porszívókban, mivel 50%-kal több üzemidőt biztosít (mint a 4Ah-s akkumulátor).