Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Drótkefék - gyertyakefék

A különböző drótkefék, kefék az egyik legegyszerűbb szerszámok és könnyű kiválasztani közülük a számodra megfelelőt, az élettartamuk szinte korlátlan a felhasználhatóságuk pedig sokoldalú. Többféle méretben kaphatóak. Ismerd meg a drótkeféket. 
 

Rendezés:

BGS-3173 Drótkefe 260mm

Jelenleg nem elérhető
2.210 Ft

BGS-3073 Drótkefe 5 soros

Jelenleg nem elérhető
1.220 Ft

BGS-379 Kefe készlet 20-részes

(1)
Jelenleg nem elérhető
9.740 Ft

Deca drótkefe

Rendelésre 2-7 nap
1.520 Ft

Drótkefék számos feladatra

A drótkefe típusai, kiválasztásuk

Azt hihetnénk, hogy a drótkefe, az drótkefe, nem különböztethetőek meg egymástól, hiszen a feladatuk és a felhasználásuk egyértelmű: szinte minden műhely, háztartás egyszerű tisztítóeszközei ők, akiket akkor vetünk be, ha már nem elég a szivacs vagy a többi tisztítóeszköz (persze ügyelve arra, hogy durván tisztítanak, karcolhatnak). Pedig többféle drótkefe típus létezik különböző feladatokra.  A kézi drótkefe (akár készletben is) tökéletes rozsda, vagy egyéb makacs felületi szennyeződésekhez. Több nyélváltozatban és fejméretben kaphatóak. A gyertyakefét a különböző – autóban, fűnyíróban – megtalálható gyertyák tisztításra alkalmasak. A keskenyebb kefék előnye, hogy szinte mindenhova odaférnek, a nagyobb fejűek nagyobb felületek tisztításához jó választás.  
Fontos szempont lehet a kiválasztásukkor a célfeladat, az, hogy milyen hosszúak és milyen hosszú a nyelük és a nyél ergonómiája mellett a drótkefe szálak vastagsága, sűrűsége. 

A drótkefe feje és nyele

Választási szempont lehet, hogy egy drótkefe feje hány soros (azaz hány sorban tartalmazza a sörtéket) azok milyen sűrűek (más és más tisztításhoz, munkafolyamathoz eltérő sűrűségű keféket érdemes választani) és a sörte anyaga is (mely lehet sárgaréz sodrony, acél, vagy egyéb más szálassá vágható hosszú élettartamú kemény anyag). A drótkefe nyele általában fa vagy műanyag és gyakori, hogy úgy alakítják ki, hogy a lehető legjobban illjen a kézbe, valamint csúszásgátló anyaggal is boríthatják.

A fenti szempontokat figyelembe véve érdemes tehát kiválasztani a drótkefét, drótkeféket. Ha bizonytalan vagy a választást illetően akkor a szakembereink szívesen segítenek neked.