Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Kerti szerszámok

Hatalmas kerti szerszám választékunkból szemezgethetsz kedvedre. Itt mindent megtalálsz ami a kertbe kellhet, legyen az ásó, kapa,lapát, gereblye, permetező... Kiváló minőségű nyelezett szerszámok raktárról, gyors házhoz szállítással.

Ásók, kapák, lapátok
Ásók, kapák, lapátok
Válassz kényelmes és biztonságos ásót, kapát, lapátot a talaj eltávolítása, fellazítása és áthelyezése során.
Balták, fejszék
Balták, fejszék
Nézz körül a kínálatunkban és válaszd ki a megfelelő baltát, fejszét. Vágj fát hatékonyabban, gyorsabban és kényelmesebben, mint valaha.
Gereblyék, seprűk
Gereblyék, seprűk
A levelek összegyűjtésére nagyon nagy segítséget nyújt egy lombseprű.
Ollók, fűrészek, kések
Ollók, fűrészek, kések
Majdnem minden kertész hűséges társa egy nagyszerű metszőolló.
Permetezők
Permetezők
A tökéletes kert elengedhetetlen kelléke a permetező. A növényvédelmi feladatok ellátása permetező nélkül szinte lehetetlen.
Öntözők, locsolótömlők és csatlakozók
Öntözők, locsolótömlők és csatlakozók
Locsolótömlők, tömlőtartó kocsik, locsoló összekötők és minden egyéb ami egy gondozott kerthez szükséges, a SzerszamKell online barkácsáruházban. Azonnal, raktárról, házhoz szállítva...
Komposztálók, kerti gyűjtőzsákok
Komposztálók, kerti gyűjtőzsákok
Egy háztartásban naponta keletkezik zöld hulladék, amely kiváló alapanyag lehet a komposztáláshoz. Válassz minőségi komposztálóink közül.
Talicskák
Talicskák
Strapabíró talicskák építkezéshez és ház körüli munkákra is.

Mire kell figyelni kerti szerszám vásárlás előtt?

Körképet adunk a fellelhető lapát, ásó, gereblye és egyéb kerti szerszámok választékából.

A házra és a kertre egyaránt azt szokták mondani, hogy egyszerűen soha nincs kész. És ez igaz is. A ház állandó, a kert tavasztól ősz végéig kitartó munkát igényel, ehhez a munkához pedig különböző kerti szerszámokra lesz szükségünk.

Ezeket a kerti szerszámokat többféleképpen lehet csoportosítani, mi a szerszamkell-nél használat alapján szoktuk. Léteznek olyan kerti szerszámok amik nélkül egyetlen kert sem létezhet, amik nélkül nem tarthatóak fenn a kertek Ilyen kerti szerszámok a különböző kerti seprűk, lombseprűk, gereblyék, metszőollók, kerti lapátok, a kerti szerszámkészlet szettek (ebben megtalálhatóak a kisebb, kertészkedéshez kiváló műanyag gereblyék, ásók, és lombösszegyűjtő eszközök), sarlók ilyenek. Mivel naponta fogjuk őket használni fontos, hogy jó minőségűek legyenek, lehetőleg könnyűek, és a megfelelő méretűt válasszuk ki magunknak.

A kerti szerszámok másik csoportjába azok a szerszámok tartoznak, amelyeket nem használunk minden nap, de nélkülözhetetlenek: a különböző méretű és anyagú fejszék, az ágvágók, a fa metszőollók, a kerti sövényvágó ollók, a zsinegek, permetezők, és lehet, néhol a talicska is azok közé tartozik, melyek ugyan a mindennapi használathoz nem szükségesek, de elengedhetetlenek, hogy a kertünk szép, ápolt, tisztán tartott legyen. Ezeknél a kerti szerszámoknál nagyon fontos, hogy jó minőségűek és tartósak legyenek, hiszen lehet, hogy évente csak néhány alkalommal használjuk, viszont akár évtizedekig.


A harmadik csoportba azok a kerti szerszámok kerültek, melyeket ritkán használunk, és inkább a kertünk rendezésre, szépítésére valók: a különböző kerti oszlopok a sittes (és egyéb) zsákok, a virágaink, és fáink növekedését segítő ültető karók, vagy az olyan kerti gépek, mint a fahasogató (melyet tényleg egy évben csak párszor használunk, de nagy segítség a tűzifa hasogatásban) vagy például a kerti komposztáló, mellyel egyszerre tudunk „zöldek” lenni és kitűnő minőségű táptalajt biztosítani a kertnek.

Varing és Belotta nyelezett kerti szerszámok közös jellemzője a kiváló minőségű szerszámfej és nyélkialakítás. Kovácsolt vagy edzett acél alapanyagból készül szerszámfej és lakkozott fa nyél. Többféle nyél kialakítással, normál lakkozott fa, üvegszálas műanyag, a végén T-fogantyús, stb. Megszámlálhatatlan változatban találsz nálunk ágvágó ollókat, metszőollókat, ágfűrészeket. Az őszi és tavaszi munkálatok elengedhetetlen tartozékai. A SzerszamKell barkácsáruházban széles választékban találod a  Varing és Belotta kerti szerszámokat mint ásó, lapát, gereblye, lombseprű, metszőollók, raktárról rövid határidővel szállítjuk.