Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Csavarbehajtók és Bitek (PZ, PH, Imbusz, Torx, Hatlap)

Lapos és csillag PZ, PH, SL fejjel készült csavarbehajtó bitek normál és hosszított kivitelben, hobbi és profi minőségben széles választékban, azonnal, raktárról a SzerszámKell.hu online barkácsáruházban országos házhoz szállítással!

Rendezés:

Wiha Standard Phillips bithegy, PH0x25mm

Áruházi raktáron
560 Ft 380 Ft -tól
32%

Makita bit, 1/4", 150mm, T25

Áruházi raktáron
770 Ft 650 Ft -tól
16%

Wiha Standard lapos bithegy, SL4.5x25mm

Áruházi raktáron
695 Ft 485 Ft -tól
30%

Wiha Standard Torx bithegy, T8x25mm

Áruházi raktáron
635 Ft 436 Ft -tól
31%

Abraboro SUPRA bithegy, 1/4", PZ0x25mm

Áruházi raktáron
240 Ft 165 Ft -tól
31%

Abraboro SUPRA bithegy, 1/4", PH1x50mm

Áruházi raktáron
575 Ft 385 Ft -tól
33%

Rövid jelmagyarázat az egyes csavarfajtákra:

1. PZ: Ez a jelölés a Pozidriv típusú csavarokat jelöli. A Pozidriv csavarokat kereszt alakú bevágások és további kisebb horizontális bemélyedések jellemzik a fejükön.

2. PH: Ez a jelölés a Phillips típusú csavarokat jelöli. A Phillips csavarokat kereszt alakú bevágások jellemzik a fejükön, amelyek a központ felé kiszélesednek.

3. Imbusz: Ez a jelölés az imbusz vagy hatszögű csavarokat jelöli. Ezek a csavarok hatszög alakú behajtóval rendelkeznek, amelyhez az imbuszkulcs vagy hatszögkulcs illeszkedik.

4. Torx: Ez a jelölés a Torx típusú csavarokat jelöli. A Torx csavarokat csillag alakú behajtó jellemzi, amelynek a fejében megtalálhatók a kis méretű csillag alakú bemélyedések.

5. Hatlap: Ez a jelölés a hatlapú csavarokat jelöli. Ezek a csavarok hat oldalúak, és hatlapú behajtót igényelnek.

A különbség ezek között a csavarfej típusok között az illesztési forma és a fej geometriája. A különböző típusú csavarok különböző behajtókat igényelnek, és különböző előnyökkel rendelkeznek. Fontos, hogy a megfelelő behajtóval rendelkező bitet válasszuk a csavar típusának megfelelően, hogy biztonságosan és hatékonyan tudjuk behajtani a csavart.

Vásárlási tanácsok csavarbehajtó fejekhez:

a) Az ideális fej kiválasztása az adott feladathoz:
Amikor csavarbehajtó fejet választasz, fontos figyelembe venni az adott feladatot vagy projektet. Különböző típusú csavarokhoz különböző fejek szükségesek. Fontos, hogy az ideális fej megfeleljen a feladatban használt csavarok típusának. (lásd fent rövid jelmagyarázatunkat)

b) Profi és hobbi minőségű bitek előnyei:
A csavarbehajtó bitek különböző minőségi szintekben érhetők el, beleértve a hobbi és a profi minőséget is. A profi minőségű bitek tartósabbak és hosszabb élettartammal rendelkeznek. Ha gyakran használod a csavarbehajtót és hosszú távon szeretnéd használni, akkor érdemes a profi minőségű bitek közül választani. A hobbi minőségű bitek viszont megfelelőek lehetnek kevésbé intenzív használatra vagy alacsonyabb költségvetéssel rendelkező felhasználóknak.

c) Hosszított bitek, kényelem nehezen elérhető helyeken:
Ha olyan projekten dolgozol, ahol nehezen elérhető helyeken kell csavarokat behajtani, akkor érdemes hosszított biteket választani. Ezek a bitek hosszabbak, ami lehetővé teszi, hogy könnyebben hozzáférjen a nehez elérhető területekhez, például szűk részekhez vagy mélyedésekhez. Ezáltal növeli a kényelmet és a hatékonyságot a munkavégzés során.

Széles választékunk a hobbi barkácsolók és profi szakemberek számára:

a) Kiemelkedő termékkínálatunk és minőségünk:
Webáruházunkban széles választékban kínálunk csavarbehajtó biteket lapos és csillag PZ, PH, SL fejjel. A kínálatunkban megtalálhatóak normál és hosszított kivitelű bitek is, amelyek különböző projektekhez és igényekhez nyújtanak megoldást. Mindegyik termékünk magas minőségű anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.

b) Rugalmas megoldások a különböző igényekhez:
Tudjuk, hogy a vásárlóink különböző igényekkel rendelkeznek, ezért rugalmas megoldásokat kínálunk számukra. Kínálatunkban megtalálhatók hobbi és profi minőségű bitek, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy az igényeiknek és költségvetésüknek megfelelően válasszanak. Emellett a normál és hosszított kivitelben elérhető bitek lehetőséget nyújtanak a különböző munkaterületekhez való alkalmazkodásra.

c) Akkus csavarbehajtó bit készletek előnyei:
A hobbi barkácsolók és profi szakemberek számára egyaránt kínálunk akkus csavarbehajtó bit készleteket. Ezek a készletek tartalmazzák a leggyakrabban használt fejeket és méreteket, hogy a felhasználók minden szükséges eszközt kéznél tudjanak tartani. Az akkus csavarbehajtó bit készletek kényelmes és praktikus megoldást jelentenek, hiszen egyetlen csomagban megtalálhatók a legfontosabb bitek.