Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Kétkezes légkulcsok

A kétkezes légkulcsok az ipari légkulcsok elit kategóriáját képviselik, és a szerszámok világában elengedhetetlen eszközök. Ezek a robosztus gépek magas teljesítménnyel és precíz vezérléssel rendelkeznek, és széles körű alkalmazási területeket fednek le az építőipartól kezdve az autószerelésig. Ha a legmagasabb minőségű és hatékony légkulcsot keresed, akkor a Kétkezes légkulcsok kategória a megfelelő választás számodra.
Rendezés:

Verke légkulcs, 1", 3500Nm

Jelenleg nem elérhető
56.390 Ft

BJC-355 légkulcs 1", 3500Nm

Jelenleg nem elérhető
75.790 Ft

BGS-3240 Légkulcs 1" 2169Nm

Jelenleg nem elérhető
179.990 Ft

BGS-3288 Légkulcs 1" 2200 Nm

Jelenleg nem elérhető
121.990 Ft

R&K légkulcs, 1" 4800Nm

Rendelésre 2-7 nap
109.990 Ft

A kétkezes légkulcs (vagy más néven kétkezes légkulcs pisztoly) egy speciális ipari szerszám, amelyet leginkább a szakemberek használnak a csavarok és anyacsavarok meghúzásához, illetve lazításához. A nevéből következik, hogy két kézzel fogják és irányítják, így biztosítva a pontosabb vezérlést és erőkifejtést. A kétkezes légkulcsokat gyakran az ipari és gépjárműjavítás területén használják, ahol nagy forgatónyomaték és megbízhatóság szükséges.

A kétkezes légkulcsok és a hagyományos légkulcsok közötti fő különbségek:

1. Kézhasználat: A kétkezes légkulcsokat két kézzel használják, míg a hagyományos légkulcsokat egy kézzel. Ez lehetővé teszi a kétkezes légkulcsoknál nagyobb ellenőrzést és precíziót a munkavégzés során.

2. Forgatónyomaték: A kétkezes légkulcsok általában jóval nagyobb forgatónyomatékot képesek generálni, ami lehetővé teszi erősebb csavarok meghúzását vagy lazítását. Ezek a szerszámok kifejezetten olyan feladatokhoz készülnek, ahol magas nyomaték szükséges. Míg az egykezes változatoknál keresni kell, hogy 1000-1500 vagy akár 2000 Nm fölötti nyomatékra képes szerszámot találj, a kétkezes légkulcsoknál nem ritka, hogy 3-4000 Nm-et is képesek nyújtani számodra. 

3. Súly és méret: A kétkezes légkulcsok általában nagyobbak és nehezebbek a hagyományos légkulcsoknál, amire szükség is van, hogy ki tudjanak fejteni ekkora erőket.

4. Pontosság: A kétkezes légkulcsoknál könnyebben szabályozható a forgatónyomaték, ami fontos például gépjárművek kerékcsavarjainak megfelelő meghúzásakor, hogy ne sérüljön a menet.

5. Felhasználási terület: A kétkezes légkulcsokat általában az ipari és gépjárműjavítási szektorokban alkalmazzák, míg a hagyományos légkulcsok sokféle otthoni és könnyebb munkához használhatók.

Összességében a kétkezes légkulcsok a nagy nyomatékú munkákhoz ideálisak, ahol a precíz vezérlés és az erőkifejtés kulcsfontosságúak. A választás a feladat és az igények függvényében történik, és a kétkezes légkulcsok előnyei kifejezetten azoknak az ipari és professzionális alkalmazásoknak felelnek meg, ahol a legnagyobb teljesítmény és megbízhatóság szükséges.