Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Mobil homokfúvó gépek - Homokfúvó kabinok

Homokfúvó géppel hatékonyan eltávolíthatunk elöregedett festéket, rozsdát, szennyeződést fémekről, fáról, kőzetekről és egyéb felületekről, akár üvegbe is rajzolhatunk mintát. Főként ott nagyon hasznos, ahol a kialakítás miatt nehezen hozzáférhető, nehezen csiszolható, például kovácsoltvas kerítések, régi autók váza, stb. Két féle homokfúvó típust különböztetünk meg, mobil és kabinos homokfúvót. Mobil homokfúvók olyan felhasználóknak ajánljuk akik nagy méretű vagy változatos tárgyakat szeretnének tisztitani akár helyszinen is, például korlátok, lámpa oszlopok, old timer autó vázak, stb. A kabinokat főként műhelyekbe ajánljuk kisebb méretű vagy sorozatgyártású tárgyakhoz. Felni tiszításhoz, üvegek mintázásához, hegesztés és festés előtti munkadarabok tisztitásához. Minden homokfúvónkhoz kapható tartozékként a szükségek kopó alkatrészek. Szervizháttérrel és magyarországi garanciával forgalmazzuk.

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
10.490 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
52.290 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
4.390 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
124.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
5.020 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
124.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
7.640 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
48.890 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
125.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
54.190 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
55.890 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
64.590 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
241.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
47.290 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
185.990 Ft

Homokfúvó gép és homokfúvó kabin

Homokfúvókat már az ötvenes évek óta használ az ipar fémtisztitásra, festék és rozsda eltávolitásra, főleg bonyolult alkatrészek esetén csak a vegyi tisztitás jöhet szóba. Azonban a homokfúvás olcsóbb, egyszerűbb és környezetbarátabb. Ma már kaphatók mobil homokfúvó gépek, melyek elérhető árúak, alkalmasak otthoni barkács munkákhoz is kerités, korlát és egyéb fémalkatrészek, autóvázak, platók rozsdátlanitásához. A legegyszerűbb homokfúvó gép a vödrös homokfúvó pisztoly, mely vákumos technológiával szivja fel a homokot. A nyomott tartályos homokfúvó gép tartályát megtöltjük homokkal, majd a kompresszor által előállitott levegő nyomja ki nagy erővel a homokfúvó gépből. A porelszivós homokfúvók főként sirköves és egyéb kőfaragó munkákhoz alkalmas többek között. A porelszivásnak köszönhetően a munkafelület mindig tiszta marad, a homokot úrja hasznositja a homokfúváskor keletkező port leválasztja. Homokfúvó kabinokat üzemekbe ajánljuk ahol iparszerűen kell különboző méretű tárgyakat megtisztitani, homokfújni. A homokfúvó kabinokban is léteznek porelszivós változatok, ahol a jobb láthatóság kedvéért a homokfúváskor keletkező port egy elektromos motor elszivja. Mindenféle homokfúvó gépet és homokfúvó pisztolyt illetve tartozékot a SzerszamKell barkácsáruházból!

 

Homokfúvó gépek karosszériázók, autószerelők számára bombaáron!

Hatalmas segítséget jelentenek a homokfúvó gépek azok számára, akik például autókarosszériák felújításával, alkatrészek felújításával vagy idomok restaurálásával foglalkoznak, hiszen a homokfúvás tökéletesen alkalmas azon alkatrészek megújításának megkezdésére, melyek fölött eljárt az idő. A nagy teljesítményű gépek ugyanis pillanatok alatt leszednek minden rozsdát, egyéb szennyeződést egy karosszériáról, így azt egészen újszerű állapotba lehet hozni a későbbiekben. Erba homokfúvó gépeink és homokfúvó kabinjaink gyors és hatékony munkát tesznek lehetővé szakik számára autószerelő műhelyekben, garázsokban, egyéb munkaállomásokon, ahol minőségi alkatrészekre és gépekre van szükség, és szempont a hatékony homokfúvás is. Előszeretettel ajánljuk termékeinket számodra is, ha autószereléssel szeretnél foglalkozni, emellett cégeknek is kiváló teljesítményű, erőteljes gépeket biztosítunk a mindennapi munkához. Gépeinket hatékonyság, erő, megbízhatóság jellemzi, ezáltal kiválóan alkalmasak fém, fa és kő tisztítására bármilyen helyzetben és célra. Igen modern porelszívó motorral szerelt mobil homokszórókat biztosítunk számodra is elérhető áron, melyeket bárhol beüzemelhetsz és használhatsz homokfúvásra.

Termékeink kisipari és házkörüli felhasználásra egyaránt ajánlottak, hiszen tökéletesen megfelelnek elöregedett festékrétegek, rozsda és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására, melyek a legtöbb esetben idővel bármilyen fémalkatrészt és karosszériaelemet tönkretesznek. A homokfúvókat gyakran használják még fa antikolására, sírkövek díszítésére és rengeteg egyéb feladatkörre is, tehát vállalkozóként rendkívül jó lehetőségek rejlenek manapság egy ilyen gép megvásárlásában. Fejlett homokfúvó gépeink a homokfúvás során visszanyerik és szétválasztják a csiszolóanyagot a keletkező portól, ezáltal pedig minden használat során tiszta munkaterület és anyagmegtakarítás érhető el, ami minden műhelyben és garázsban szempont kell, hogy legyen manapság. Válaszd te is termékeinket és vidd a homokfúvást a következő szintre elérhető áron!