Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Minőségi fúrószárak és fúrókészletek

Minőségi HSS-G és HSS-CO gyorsacél és kobalt ötvözet fémfúrók, SDS-Plus betonfúrók, vésők széles választékban, országos házhoz szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban
Rendezés:

A csempevéső kiválasztása

A kerámialapok változatos színviláguk, mintázatuk és nem egyszer lélegzet elállító látványuk miatt tökéletes burkolatokká avanzsálhatnak. A le vagy felrakásuk, azonban precíz munkát igényel. Azon túl, hogy a lapokat egymáshoz kell illeszteni, nem egyszer a méretre vágás is főszerephez jut. A csempevéső milyensége tehát prioritást élvez, hiszen csak egy igazán professzionális szerszámmal garantálhatunk szemeket gyönyörködtető végeredményt. Milyen jellemvonásokra érdemes odafigyelned akkor, ha borítékolhatóan jó döntést szeretnél hozni? A vágási hosszúság roppantul mérvadó tulajdonság. Sokan esnek abba a hibába, hogy túlságosan kicsi szerszámban gondolkodnak. Ne felejtsd el, hogy ami aktuálisan megfelel a lapméret szerint, az könnyen előfordulhat, hogy legközelebb már kevés lesz. Minél nagyobb gépet preferálsz, annál biztosabb lehetsz abban, hogy minden helyzetben megállja a helyét.

A sikló csapágyazású modellek az egyszerűbb kategóriába tartoznak, hiszen az esetükben megvezetésüket két párhuzamos acélrúd végzi. Ennek a technológiai megoldásnak egyetlen veszélye van, ha nem pontos az illeszkedés, vagy ha idővel deformálódnak az egyes elemek, akkor az eszközök kotyoghatnak, ami pontatlan vágáshoz vezethet. Az egysínes variációk a profi csapatot erősítik ez vitathatatlan, s esetükben pontatlanságtól egy pillanatig sem kell tartanod. Ha ipari feladatok elvégzéséről van szó, vagy nagy igénybevételről, akkor a legjobb döntés az egysínes kialakítás. Igaz nagyobb befektetés, de sokszorosan megtérülhet a sokoldalú és elégedett használatnak hála. A fentiek fényében érdemes a csempevésőre vonatkozó egyedi elvárásaidat feljegyezned, ugyanis csak így láthatod át tisztán és egyértelműen, hogy milyen szerszámra is van konkrétan szükséged.

A csempevéső sosem kopik el!  Természetesen a fenti állítás kissé utópisztikus, de az tény, ha a kínálatunkban kapható termékeket preferálod, akkor könnyedén pótolhatod a használat során elkopó részeket. A kopás kivédhetetlen, hiszen a szerszámnak nem egyszer komoly kopásállóságú lapokat kell megdolgoznia, ami nyilván jócskán igénybe veszi. Ám a gép komplex cseréje helyett elegendő az aktuálisan meggyengült alkatrészeket pótolnod.