Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Polírozógépek és vizes csiszolók

Szeretnéd régi bútoraidat felújítani, esetleg újat építenél? Autódnak szeretnéd visszaadni gyári csillogását? Legyen szó festett, alapozózott vagy bármilyen vizálló felület megmunkálásában, vizes csiszolóink gyors és hatékony megoldást nyújtanak ezen felületek simításában, polírozóink pedig segítenek a csillogó fényezés kialakításában.

Rendezés:

Polírozó készlet, 1200 W

(1)
Jelenleg nem elérhető
19.690 Ft

Makita SA5040C Polírozó

Központi raktáron
72.590 Ft

Legyen szó hobbi vagy profi fényezési és csiszolási munkálatokról, nálunk megtalálod a szükséges segédeszközt!

A polírozógépekre, az autó polírozókra, a vizes csiszolókra, és a falcsiszoló gépekre akkor van szükséged, ha szeretnéd az autódat, a faladat simán, fényesen, tisztán látni. Ezek tipikusan azok a gépek, amelyek egyszeri beruházások: egyszer kell megvenned, és ha már van, gyakran fogod őket használni. A SzerszamKell kínálatában többféle polírozó gépet, autópolírozót, vizes csiszolót és falcsiszolót találsz.

A polírozó gép
A polírozó gép kiválasztásakor előre el kell döntened, hogy otthoni, hobbi használatra keresel, vagy ipari, gyakori használatra. Az elektromos polírozógép nem bonyolult szerkezet: áll egy motorból, a legtöbbhöz tartozik egy fordulatszám-szabályzó rész (ez a pörgési sebességet fogja szabályozni) és mindegyiknek van egy tengelye, amire a polírozó fejeket fel lehet szerelni. Vannak olyan polírozó gépek amelyek csak körbe körbe forognak, de a komolyabb polírozók oszcilláló mozgást végeznek, azaz több irányban mozognak. A gépek egyetlen feladat az, hogy a segítségükkel fel tudod újítani az autód fényezését, a régi bútorokat. A választásnál fontos lehet, hogy a polírozó géped milyen fordulatszámot tud, és azt is el kell döntened, hogy akkus, vagy akku nélküli változatban szeretnéd. Érdemes figyelned az ergonómiára is, hiszen egy autó, egy szekrény polírozása akár órákig is eltarthat és ilyenkor fontos az, hogy a szerszám lehetőleg könnyű legyen, és a kényelmes legyen a fogása. A szerszámKell kínálatában rengeteg típusú, és felhasználási körű polírozógépet találsz akár szettben is. 

A vizes csiszoló
A vizes csiszoló keményebb anyagok „felpolírozására” való. A vizes csiszolókkal követ, márványt tudsz felcsiszolni, és nem csak simává csiszolhatod a kitüremkedéseket, hibákat, hanem újjávarázsolhatod a segítségükkel a kövedet. A vizes csiszoló kiválasztásánál érdemes figyelned a megfelelő fordulatszámra, a lágyindítás lehetőségére, és jó aha tudod szabályozni az átfolyó víz mennyiséget is. 

A falcsiszoló
A falcsiszoló gépinket festési, burkolási munkákhoz ajánljuk, azoknak a festőknek, burkoló szakembereknek, akiknek gyakran kell falat csiszolniuk. A megfelelő falcsiszoló kiválasztásához érdemes figyelni arra, hogy többféle koronggal tudjon működni, szabályozható legyen a fordulatszáma, egyszerre legyen könnyű és ergonomikus a kialakítása (tehát kényelmes) hiszen a falcsiszolás nehéz fizikai munka. A falcsiszolóhoz érdemes megfelelő porszívót is választani.
Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni és a legjobb polírozó gépet vagy falcsiszoló gépet kiválasztani, és ehhez szakmai segítségre van szükséged akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt