Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Szerszamkell Blog

Milyen autós kompresszort vegyek?

Egy hordozható, kompakt méretű kis autós kompresszornak sokszor nagy hasznát veheti az ember, ha éppen útközben van szükség valaminek a felfújására, legyen az egy leeresztett kerék vagy a nyaraláshoz nélkülözhetetlen matrac. E szerkezetek használata nagyon egyszerű, ráadásul mivel igen kis helyet foglalnak el a kocsiban, akkor is akad számára hely, ha az egész család útra kel és tele a csomagtartó. Nem mindegy azonban, melyik típust választja e kompresszorok közül, amikor vásárlásra kerül a sor. Megmutatjuk, mi mindent érdemes tudni ezekről a gépezetekről!

Milyen szennyvíz szivattyút vegyek?

A szennyvíz elszállítása nagyon fontos bármilyen szituációról is legyen szó. E rendszer felállítása rendszerint nem tartozik az ember kedvenc feladatai közé, ám a jó hír az, hogy ha megtalálod a számodra ideális szennyvíz szivattyút, akkor máris hatalmas teher kerülhet le a válladról. Hiszen ha megvan a megfelelő szerkezet, akkor úgy folyhat a munka, hogy neked tulajdonképpen tudomást sem kell venned róla. Ezen a ponton viszont felmerül a kérdés, hogy mégis mi alapján lehet kiválasztani az megfelelő szennyvíz szivattyút? Ebben a bejegyzésben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ezzel kapcsolatban.

Milyen akkumulátor kell az autóba?

Az autó egyik létfontosságú „szerve”, amely nélkül nem hallanád indításkor azt a kellemesen duruzsoló hangot, de nem tudnád működésre bírni sem a járművet, sem pedig az olyan extrákat, mint a riasztó, a GPS vagy a rádió. Ám ahhoz, hogy hosszú ideig, maradéktalanul kiszolgáljon egy ilyen szerkezet, szükség van arra, hogy a kocsi típusához tökéletesen passzoló, ideális teljesítményű, minőségi típust vásárolj. Az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat összegyűjtöttük neked.

Milyen lézeres szintezőt vegyek?

A lézeres szintező az egyik legpraktikusabb szerkezet a világon akkor, ha pontos, precíz munkavégzésről van szó, neked pedig jó lenne pontosan tudni, hogy hol húzódik a tökéletes egyenes amit keresel. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy melyiket választod a számos különböző típus közül. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk minden olyan hasznos tudnivalót, amelyek segítségedre lesznek a számodra ideális szintező kiválasztásánál. 

Milyen csempevágót vegyek?

Legyen szó a fürdőszoba felújításáról, a konyha átépítéséről, a terasz újra gondolásáról vagy egyéb burkolandó területen való munkavégzésről, ami biztos, hogy egy igazán jó és megbízható csempevágóra mindenképpen szükséged lesz. Nem mindegy azonban, hogy milyen típust választasz az elvégzendő munkához, hiszen a precíz és pontos munka záloga a megfelelő szerkezet használata. Megmutatjuk, mire érdemes odafigyelni akkor, ha a számodra tökéletes csempevágót keresed. 

Milyen asztali körfűrészt vegyek?

Egy körfűrésznek a ház körül is nagy hasznát veszi az ember, ha pontos és egyenes vágásokra van szükség egy stabil és megbízható munkafelületen. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy a számos márka és gyártó sokszínű termékpalettájából pontosan melyik típusra esik a választásod. Ha úgy érzed, elvesztél a választékban és jól jönne némi kapaszkodó, akkor itt az ideje egy kicsit beleásni magad a témába. Ebben a bejegyzésben minden fontos információt összegyűjtöttük a körfűrészekkel kapcsolatban.

Milyen hegesztőpajzsot vegyek?

Egy igazán jó hegesztőpajzs aranyat ér bizonyos munkafolyamatok során, amikor a felpattanó szikrák mellett kiemelten fontos a szemek és az arc védelme. Nem mindegy azonban, milyen típust választasz, hiszen fontos szempont a biztonság mellett a kényelem és a praktikum is. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót ezekről a nagyon hasznos kiegészítőkről.

Milyen kerti aprítógépet vegyek?

Egy aprítógép hatalmas segítség lehet a kertben, hiszen a lemetszett ágak és egyéb nagyobb méretű kerti hulladék eltávolításához ideális egy ilyen szerkezet. Sőt, akár a többi növény számára hasznosan fel is használható az így kapott végtermék, így környezetbarát módon varázsolhatod széppé az udvart egy természetes körforgást megteremtve ezzel. Nem mindegy azonban, milyen típusú aprítógépet választasz. Összegyűjtöttük ezzel kapcsolatban a legfontosabb tudnivalókat.

Milyen házi vízművet vegyek?

Egy házi vízmű hatalmas segítség lehet olyan esetben, ha egy ház, kert vagy akár egy medence vízellátását kell megoldani. Mivel ez az a szerkezet, amely felelős lesz a mindennapok során azért, hogy megfelelő nyomással érkezzen a víz a csapból és mindig legyen víz a házban, nem mindegy, hogy melyik típust választod a széles választékból. Hiszen ha megtalálod a számodra ideálisat, az hatalmas könnyebbséget jelent a mindennapok során.

Egy köszörűkorongon számos különböző jelölés kap helyet, amelyek mindegyike más-más információval látja el a vásárlókat és felhasználókat. Ebben a bejegyzésben minden ezzel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk.

Milyen teljesítményű fűnyíró kell nekem?

Amikor fűnyírót szeretne vásárolni az ember, bizony hamar szembesülhet azzal a ténnyel, hogy a választék hatalmas, ezek között pedig szinte lehetetlennek tűnik megtalálni az ideálisat a saját kertünkbe. Érdemes minél inkább leszűkíteni a kört, így könnyebb lesz dönteni. Az egyik legfontosabb dolog amit figyelembe kell venni, – függetlenül a fűnyíró típusától- az mindenképpen a teljesítmény. Hiszen hiába veszed meg álmaid fűnyíróját, ha az nem boldogul az adott területtel. Lássuk, mit is érdemes tudni minderről!

Milyen szerszámkészletet vegyek otthoni barkácsoláshoz?

Legyen szó hobbi barkácsolásról vagy ház körüli munkáról, jó ha van kéznél egy szerszámos láda, amelyben minden alapfelszerelés megtalálható. Így bármilyen típusú problémával is állsz szemben, biztos lehetsz abban, hogy kéznél lesz az ideális eszköz ahhoz, hogy megoldhasd azt. Így te leszel a munka hőse a garázsban, a műhelyben, a kertben és a házban egyaránt. De mégis mely szerszámok tartoznak az alap felszerelésbe? Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, miket érdemes beszerezned.

Mekkora kompresszorra van szükség egy légkulcs működtetéséhez?

Az egyik legelterjedtebb, levegő segítségével működő szerszám a légkulcs, amelynek fő feladata röviden megfogalmazva a csavarok ki- és becsavarása. Ennek köszönhetően ugyanis nagy erővel és igen gyorsan lehet csavarni vagy meghúzni egy-egy elemet. Joggal merül fel azonban a kérdés, hogy mekkora kompresszorra van szükség egy légkulcs megfelelő működtetéséhez? Körüljártuk a témát.

Milyen fűkaszát vegyek?

Amikor fűkaszát vásárol az ember, azt rendszerint hosszú távú befektetésnek szánja, így érdemes alaposan mérlegelni, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő szerkezetet. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos lényeges tudnivalókat és lépésről lépésre segítünk neked a döntésben

Mire használható otthon a krokodil emelő?

Sokan talán az eredeti nevét sem tudják ennek a szakmabeliek által is csak krokodil emelőnek becézett eszköznek, amely számos esetben nyújthat komoly segítséget ipari keretek között, de akár a ház körül is. Azonban joggal merül fel a kérdés, hogy mégis mi hasznát veheti az ember egy ilyen eszköznek otthon és milyen munkafolyamatok során lehet a segítségünkre?