Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Szerszamkell Blog

Adományt adtunk a Flór Ferenc Kórháznak

 

Félmillió forint összegben adományoztunk karbantartási eszközöket a kistarcsai Flór Ferenc Kórháznak.

Termelj gyümölcsöt a saját kertedben!

Ugye te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne a saját kertedben gyümölcsöt termeszteni, mikor legutóbb a sarki zöldégesnél álltál sorban és majd’ leszakadt a karod a rengeteg megvásárolni kívánt finomságtól? A jó hír az, hogy nem lehetetlen, hogy a saját magad által termelt finomságokat fogyaszd el.

Márciusi talajmunkák - átmozgatás motoros kapával

A február még nem az igazi kerti szezonkezdet ideje, hiszen a tél utolsó heteiben még nem lehet belekezdeni az ültetési feladatokba, ugyanakkor éppen most időszerű a talaj felkészítése a vészesen közelgő tavaszi kertbeindításra!

Tereprendezés az Einhell segítségével Most, hogy elmúlt a nyár és itt van az ősz, az iskolakezdéssel mondhatjuk azt, hogy elkezdődött a
télre való felkészülés. Ebben csodás évszakban rendelkezésre áll pár hónap a fagy beállta előtt, hogy
kertet rendbe tegyük, elpakoljuk a kerti bútorokat, a télire hozatott tüzelőt felaprítsuk és megfelelő
helyre elpakoljuk.
Megmutatjuk miért érdemes a SzerszamKell online barkácsáruházában vásárolnod Te kiszámoltad már mennyibe kerül 1 megtett kilométer az autóddal? Bizonyára igen. Amikor tankoltál megnézted mennyit fizettél, és mit mutat a napi számláló az utolsó tankolás óta majd elosztottad...
Fókuszban: Einhell TC-TW 100 szerszámos kocsi 4 fiókkal

Első ránézésre praktikus és egyszerű, nem utolsó sorban olcsó szerszámos kocsi az Einhell TC-TW 100 típusú 4 fiókos és egy nagy nyitható tárolós modellje. A gyári csomagolás is tetszetős, a fontosabb információk a csomagoláson is megtalálhatóak, mint terhelhetőség, méretek és fotók.

Kicsomagolás után...

Einhell Power-X Change 1 akkus rendszer Ismered a barkácsgépek Tesláját? Igen az Einhell Power X-Change egy akkumulátoros rendszer mind újdonságát, mind forradalmiságát, mind úttörőségét tekintve teljes joggal nevezhető a "barkácsgépek Teslájának". 
Levegős tűzőgépek

Sziasztok! Ma a levegős tűzőgépekről írok nektek! Mint biztosan tudjátok a tűzőgépek különböző anyagok rögzítésére szolgálnak. Noha először a kalapács és a szeg jut eszünkbe amikor anyagot kell rögzítenünk, a gyors haladás érdekében mindenképpen a tűzőgép használatát javaslom. Ezen belül is azt, hogy bátran használj  levegős  tűzőgépet illetve szettet.

Milyen porszívót vegyek? - Ipari száraz-nedves porszívók

Elöljáróban a legfontosabb, amit tisztáznunk kell nevezetesen az, hogy az ipari porszívókban a közös vonás a víz! A piacon száraz-nedves porszívók egyaránt megtalálhatóak. Ipari porszívókat főként az építőiparban használnak, nevéből is adódóan ipari szennyeződést porszívózhatunk vele. Működési elve hasonló a háztartási porszívókéhoz, azonban a száraz-nedves ipari porszívók működhetnek porzsákkal vagy porzsák nélkül is.

Milyen porszívót válasszak? - Háztartási porszívók 1.

Háztartási porszívókkal minden háztartásban találkozhatunk, de ismerjük is őket? Vagy csak használjuk, és azt sem tudjuk ki segít minket nap, mint nap? Hát akkor most segítek, és bemutatom nektek az egyszemélyes kis takarító személyzetet... :-) Porszívók két nagy családja van az ipari és a háztartási.

Raktári kézikocsi

Sziasztok! Kézikocsit - a molnárkocsival ellentétben akkor használunk ha nagyobb terjedelmű és / vagy ömlesztett árut kell szállítani egy akadálymentes területen. Ez nagyon fontos kritérium mert míg a molnárkocsival kis helyeken, lépcsőkön, küszöbökön is át tudunk menni, addig a négy kerekű kézikocsival nem mindenhol. Platója viszont jóval nagyobb mint a molnárkocsi kis teherhordója.

Molnárkocsi választék

Nevéből fakadóan a molnárkocsit kezdetben a pékek és a malomban dolgozó molnárok használták a nehéz, alaktalan és kézben nehezen cipelhető zsákok szállítására. Egy évszázaddal ezelőtt az emberi erő nem volt annyira értékes mint ma, ezért segítő eszközöket kevés helyen használtak. Mára a molnárkocsi szinte minden munkahelyen hasznos vagy nélkülözhetetlen.