Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Szerszamkell Blog

 Black Friday 2018  a Szerszamkell.hu oldalon is - Fekete Péntek

A fekete péntek (black friday) néven ismert kiskereskedelmi őrület ma már az Egyesült Államokban a hálaadás ünnepének szerves részét képezi, de ez a hagyomány sokkal mélyebb gyökerekkel rendelkezik, mint azt gondolnád.

 

Fókuszban: Einhell TC-TW 100 szerszámos kocsi 4 fiókkal

Első ránézésre praktikus és egyszerű, nem utolsó sorban olcsó szerszámos kocsi az Einhell TC-TW 100 típusú 4 fiókos és egy nagy nyitható tárolós modellje. A gyári csomagolás is tetszetős, a fontosabb információk a csomagoláson is megtalálhatóak, mint terhelhetőség, méretek és fotók.

Kicsomagolás után...

Einhell Power-X Change 1 akkus rendszer Ismered a barkácsgépek Tesláját? Igen az Einhell Power X-Change egy akkumulátoros rendszer mind újdonságát, mind forradalmiságát, mind úttörőségét tekintve teljes joggal nevezhető a "barkácsgépek Teslájának". 
Levegős tűzőgépek

Sziasztok! Ma a levegős tűzőgépekről írok nektek! Mint biztosan tudjátok a tűzőgépek különböző anyagok rögzítésére szolgálnak. Noha először a kalapács és a szeg jut eszünkbe amikor anyagot kell rögzítenünk, a gyors haladás érdekében mindenképpen a tűzőgép használatát javaslom. Ezen belül is azt, hogy bátran használj  levegős  tűzőgépet illetve szettet.

Milyen porszívót vegyek? - Ipari száraz-nedves porszívók

Elöljáróban a legfontosabb, amit tisztáznunk kell nevezetesen az, hogy az ipari porszívókban a közös vonás a víz! A piacon száraz-nedves porszívók egyaránt megtalálhatóak. Ipari porszívókat főként az építőiparban használnak, nevéből is adódóan ipari szennyeződést porszívózhatunk vele. Működési elve hasonló a háztartási porszívókéhoz, azonban a száraz-nedves ipari porszívók működhetnek porzsákkal vagy porzsák nélkül is.

Milyen porszívót válasszak? - Háztartási porszívók 1.

Háztartási porszívókkal minden háztartásban találkozhatunk, de ismerjük is őket? Vagy csak használjuk, és azt sem tudjuk ki segít minket nap, mint nap? Hát akkor most segítek, és bemutatom nektek az egyszemélyes kis takarító személyzetet... :-) Porszívók két nagy családja van az ipari és a háztartási.

Raktári kézikocsi

Sziasztok! Kézikocsit - a molnárkocsival ellentétben akkor használunk ha nagyobb terjedelmű és / vagy ömlesztett árut kell szállítani egy akadálymentes területen. Ez nagyon fontos kritérium mert míg a molnárkocsival kis helyeken, lépcsőkön, küszöbökön is át tudunk menni, addig a négy kerekű kézikocsival nem mindenhol. Platója viszont jóval nagyobb mint a molnárkocsi kis teherhordója.

Molnárkocsi választék

Nevéből fakadóan a molnárkocsit kezdetben a pékek és a malomban dolgozó molnárok használták a nehéz, alaktalan és kézben nehezen cipelhető zsákok szállítására. Egy évszázaddal ezelőtt az emberi erő nem volt annyira értékes mint ma, ezért segítő eszközöket kevés helyen használtak. Mára a molnárkocsi szinte minden munkahelyen hasznos vagy nélkülözhetetlen.

Hidraulikus emelő berendezések - krokodil emelők, olajemelők

Most nézzük meg részletesebben és járjuk jól körbe ezt a témát is. A hidraulikus emelő igen gyakran használt eszköz a minden napjainkban a kézi erő megsokszorozására. Legegyszerűbb formája egy kis keresztmetszetű henger, amely nagy keresztmetszetű hengerhez csatlakozik csővezetéken keresztül. A rendszert vízzel vagy olajjal, esetleg különleges hidraulikafolyadékkal töltik fel. A vékony hengerben kis erővel elmozdított dugattyú átnyomja a folyadékot a nagy hengerbe, amely következménye lesz, hogy a dugattyúját sokkal nagyobb teherrel szemben képes lesz elmozdítani.

Talán túlzó a cím, de azt mindenesetre elismerhetjük, hogy nem lennénk a kézikocsik helyében. Hatalmas segítség, nagy terhet vesz le rólunk a raktárban, üzletben, de akár otthon is...