Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Kézi normál dugókulcsok

Itt márkák és befogási méretek szerint vannak csoportosítva a dugókulcsfejek a legkisebb 1/4"-os befogástól a legnagyobb 1" befogásig. Ezek a dugókulcsok Cr-Va acélötvözetből készültek és kézi szereléshez alkalmasak. Ha légkulcshoz kell, akkor kattints ide!

Összegyűjtöttünk neked egy helyre minden olyan kézi dugókulcsot, melyekkel a külső kulcsnyílású csavarokat tudod szerelni. A különböző (normál méretű) dugókulcsok feladata az, hogy a segítségükkel a csavarfejeket és a csavaranyákat kis erővel, de nagy nyomatékkal alaposan meghúzzuk. Ismerd meg a

Rendezés:

HANS 1/2˝ dugókulcsfej 18mm 4400M18

Áruházi raktáron
1.660 Ft 1.240 Ft
25%

Yato Krovafej 55mm 3/4"

Rendelésre 2-7 nap
5.660 Ft

HANS 3/8˝ dugókulcsfej 19mm 3400M19

Áruházi raktáron
1.090 Ft 545 Ft
50%

HANS 1/2˝ dugókulcsfej 11mm 4400M11

Áruházi raktáron
1.180 Ft 591 Ft
50%

HANS 1/2˝ dugókulcsfej 14mm 4400M14

Áruházi raktáron
1.180 Ft 730 Ft
38%

HANS 1/2˝ dugókulcsfej 21mm 4400M21

Áruházi raktáron
2.090 Ft 1.410 Ft
33%

Kézi normál dugókulcsok: autószerelőknek nélkülözhetetlenek

SzerszámKell kézi dugókulcs választékát és szerezd meg amelyikre szükséged van!

Mi jellemzi a normál dugókulcsokat? 
A dugókulcsoknál kifejezetten fontos a tartósság, a keménység, ezért a legtöbb dugókulcs króm-vanádium ötvözetből (ezt hívjuk krova-nak) készült.  A dugókulcs maga egy henger alakú szerszám, melynek az egyik végén legtöbbször egy –a csillagkulcshoz hasonló – dupla hatszög kialakítás található. Ebbe a kialakításba kell illeszteni a csavarfejet míg a másik végén pedig egy négyzet alakú nyílás található, ebbe pedig a hajtószár illeszthető, ettől lehet majd a kulcsot forgatni. A hajtókar feszít ki két fémgolyót, melyek a kulcsot rögzítik. Mivel a különböző dugókulcsok választéka hatalmas egy helyre gyűjtöttünk több mint 1400-féle normál dugókulcsot. Szerettük volna megkönnyíteni a választásodat ezért márkák és befogási méretek szerint vannak csoportosítva a dugókulcsfejek a legkisebb 1/4"-os befogástól a legnagyobb 1" befogásig.

Így válassz normál dugókulcsot

Mivel majdnem minden dugókulcs króm vanádium ötvözet, így az nem döntő szempont. A dugókulcs választás alapja ezért a méret és a méret mellett a gyártó. Érdemes a Jonesway dugókulcsot, a Hans dugókulcsot vagy a Genius Tools esetleg a Kings Tonny termékeit választani. Mivel a duókulcsok nagy része alkalmas a négyszögletes és a hatszögletes menetes csavarok, szemcsavarok, szárnyanyák, horgolt, vagy akár még a sérült csavarok kicsavarására is, igazi célszerszámokról beszélhetünk. Fontos, hogy ne a (maximum) néhány száz forintos árkülönbség döntsön, hiszen a szerszámot évekre vásárolod meg. 
Ismerd meg a több mint 1400 darabos dugókulcs kínálatunkat és válaszd a számodra megfelelőt. Ha szakmai segítségre van szükséged hívj minket a munkatársaink örömmel segítenek.