Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Ipari kéztisztítók

Ipari kéztisztítók és hozzávaló tisztító töltetek műhelyek, üzemek, üzletek és raktárak számára. Ipari kéztisztító berendezések széles választékát találja a SzerszamKell barkácsáruházban. Hatalmas raktárkészlet, kedvező árak, gyors szállítás.

Rendezés:

Ipari kéztisztítók, folyékony kesztyűk

Teljesen más típusú, minőségű, és anyagösszetételű kéztisztítóra van szükségünk egy átlagos kézmosáskor és egy ipari kéztisztító esetén amikor akár sokkal makacsabb foltokat, koszt kell kíméletesen eltávolítani a bőrünkről, mint egy átlagos tisztítónak. 

Elvárások az ipari kéztisztítókkal szemben

Az ipari kéztisztítókkal szemben az elvárások jóval magasabbak, mint egy átlagos tisztítónál: fontos, hogy nagy hatékonyságú legyen, viszonylag kíméletesen tisztítsa le a kezünkről a koszt, a zsírt, a kormot, az olajat, a festéket, vagy bármilyen (akár veszélyes) vegyszert, vagy akár bőrbe került szennyeződéseket is. Az ipari kéztisztítókat műhelyekbe, autószerelő műhelyekbe, szervizekbe, és minden olyan helyre javasoljuk ahol kifejezetten koszos munkát végeznek. 

Ipari kéztisztító fajták

Az ipari kéztisztítókat lehet csoportosítani az állaguk szerint: lehet zselé állagú (ilyenkor nem folyik, de nem is teljesen szilárd), habköves, paszta, vagy akár krém is. A legtöbb ipari kéztisztító illatanyagot is tartalmaz. Adagolásukat egy adagolófejjel lehet megoldani amelyik éppen annyi és akkora adag tisztítószert ad, amennyire (elvileg) szükség lehet a teljes, és alapos kézfertőtlenítésre. A legtöbb kézfertőtlenítőnk bőrbarát, a PH értéke semleges, ezért nem kezdi ki a bőrt, nem okozhat allergiát, vagy allergiás reakciókat. 

Ipari kéztisztító kiszerelése

Az ipari kéztisztítókat többféle kiszerelésben lehet beszerezni: a legelterjedtebb a 2000 milliliteres, azaz a 2 literes, mely extra gazdaságos, mert akár 1000 vagy annál több kézfertőtlenítésre is alkalmas. Az ennél nagyobb (akár 4 literes) kiszerelés még gazdaságosabb, mert ebben az esetben egy kézmosás fajlagos költsége még alacsonyabb. 

Az adagolás 

Minden ipari kéztisztító külön adagolást kíván: van közülük patronos, vagy olyan amelyik adagoló pumpával ellátott (ekkor a pumpa egy megnyomás ad ki egy adag tisztítószert).  
Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni, és szakmai segítséget kérni akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt.