Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Rezgésmérők

Professzionális Holdpeak rezgésmérők széles választékát találja a SzerszamKell online barkácsáruházban. Minden Holdpeak mérőműszerre 3 év garanciát vállalunk! Országos házhoz szállítás, hatalmas választék és raktárkészlet, kedvező árak...

Rendezés:

Holdpeak rezgésmérők országos szállítással

Az elektronikus berendezések mechanikai rezgései rendszerint károsítják a berendezést, ezért a rezgések kimérése és megszüntetése fontos feladat. A mechanikai rezgés periodikus mozgás, amely lehet egyetlen frekvenciájú, de összetett is. A rezgésmérő egy mechanikai rezgőkör, rugalmasság és súrlódás, amelyben a tömeg pillanatnyi mozgását az érzékelő mozgása, és a rezgő tárgy és az érzékelő relatív helyzete együttesen határozzák meg. rezgésmérő műszer a rezgések 3 komponensének, úgy mint gyorsulás, sebesség és elmozdulás mérésére szolgál. A rezgésmérő műszer kiválóan használható gépek mechanikai vizsgálatánál és gyártási folyamatok ellenőrzésénél. A rezgésmérő műszer beépített elektromos, kerámia gyorsulásérzékelővel rendelkezik.