Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Digitális mérlegek

Analóg és digitális mérlegek széles választékát találod ebben a kategóriánkban. Termékeink között megvannak a tizedgrammos mérlegek mellett a több mázsáig mérő raktármérlegek is. Elektromos mérlegek üzletekbe, vagy akasztós mérlegek ha emelni kell, esetleg horgász mérlegként használni, hogy megtudd milyen zsákmány akadt a horgodra. Mérőműszereinkre garanciát vállalunk, országos szállítást és kedvező árakat biztosítunk számodra!

Rendezés:

Festa rugós mérleg, 12.5kg

Központi raktáron
720 Ft -tól

A legpontosabb digitális mérlegek

Talán már kiszorultak a piacról a régi, analóg, mechanikus mérlegek. A digitális mérlegeknél a digitális szó rendszerint a kijelzés módjára utal, és a mechanikus "erőmérő" szerkezet ezekben az eszközökben is megtalálható. A leolvasás pontossága és egyértelműsége kétség kívül a digitális mérleg felé billenti a mérleget. A mérlegek többségére jellemző, hogy mérési tartományuk alsó és felső határán ismételt méréseknél nem ugyanazt az értéket mutatják. Főbb változatai: digitális precíziós mérleg,  ami  ezred-, század-, vagy tizedgrammos pontossággal mérnek. Tárázhatók, bekapcsolás után önkalibrálást végeznek, használat után automatikusan kikapcsolnak. Darabszámlálós mérleg: a tárázás, bekapcsolás utáni önkalibrálás, automatikus kikapcsolás ezekre is jellemző. Nagyméretű kijelzőik jól olvashatók, rozsdamentes acél a mérőfelület, a plexi fedél pedig sok esetben egyben tál is.