Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Multifunkciós létrák

A multifunkciós létrák előnyei, a magas funkcionalitás mellett a rugalmasság és a tökéletes ár-érték arány. A multifunkciós létra alumíniumból készül, ezért ellenáll az időjárásnak, és korróziómentes, nem rozsdásodik. Használhatod kültéren és beltéren is. Azért hívják őket multifunkciósnak, mert többcélú a használatuk: használhatod támasztólétraként, állólétraként, és vannak köztük kitolható létrák is.
 

Rendezés:

Multifunkciós létrák: több funkció, egy létrában

Ezt várhatod el a jó multifunkciós létrától
A multifunkciós létra előnye, hogy nem csak létraként, akár állványként, vagy támasztólétraként, esetleg állólétraként is használhatod (ez létra, és kialakításfüggő). A tárolása gazdaságos, a multifunkciós létra masszív, gyakran automatikusan záródik, és különösen biztonságos. A Zarges multifunkcionális létrákra például jellemző a különösen biztonságos létrafok-kialakítás (széles, és csúszásmentes) a biztonságosan állítható magasság, és a foktávolságonként állítható munkamagasság. Gyakori, hogy a Zarges multifunkcionális létrát merev összekötő tartja, és lépcsőkön is felállítható, emellett – ha van – a felső létrája támasztólétraként is használható.


A multifunkciós létra karbantartása egyszerű, mert szinte gondozásmentes, hiszen alumínium. 

A teleszkópos létra
A teleszkópos létrát úgy kell elképzelned, hogy összecsukva (illetve összetolva) a létra kicsi (fél méterszer egy méteres) ám kihúzható, úgy akár a 4 méteres magasságot is elérheti. Helytakarékos, okos megoldás, egyszerűen kinyitható, és összecsukható, használható. Emellett biztonságos, könnyű és tartós.