Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Fűnyírókések Einhell, Al-ko, Husqvarna, Flymo, Viking, MTD fűnyíróhoz

Fűnyírókések széles választékát találja a SzerszamKell online barkácsáruházban. A legnagyobb gyártók fűnyíróihoz, mint MTD,  Al-Ko, Gardena, Einhell, Flymo, Husqvarna, Viking fűnyírókhoz kinálunk késeket 527 féle kivitelben....

Rendezés:

Pótkés 94147-hez

Központi raktáron
6.190 Ft

Pótkés 95510-hez

Előrendelhető
1.990 Ft

Fűnyírókések minden típushoz széles választékban a SzerszamKell barkácsáruházban

A fűnyíró megfelelő és optimális működéséhez elengedhetetlen a jó fűnyírókés. Anyaga általában edzett acél.  A fűnyírókések karbantartása is fontos, ellenőrizze rendszeresen a hengeres fűnyíró késeit, mert a kövek és más kemény tárgyak kárt okozhatnak bennük.  Ellenőrizze, hogy a vágóhenger a megfelelő helyzetben legyen a rögzített alsó késhez képest. Ha túl nagy a távolság, a gép nem nyír, ha túl kicsi, akkor pedig beszorul. A megfelelő beállítást úgy éri el, hogy papírlapot rak a henger kései és a rögzített kés közé, és megforgatja a hengert. A késnek végig kell vágnia a papírlapot teljes hosszában. A vágás állítását a henger végén található állítócsavarokkal végezze el. A késlap után élezésekor az eredeti élet kell követni. A vágófelületet a késlap mindkét végén egyenletesen ki kell dolgozni, hogy kiegyensúlyozási különbség ne legyen. Felszerelés előtt a kést dinamikus kiegyensúlyozottság szempontjából ellenőrizni kell.