Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

SDS-Plus fúrókalapácsok

SDS-Plus rendszerű, gyors-tokmányos (légdugattyús) fúró és vésőgépek, fúrókalapácsok a legnagyobb gyártóktól mint Eihnell, Makita, Bosch, DeWalt, PowerPlus, Bort, Extol... Fúrókalapácsok széles választékát találod a SzerszamKell barkácsáruházban raktárról, országos házhoz szállítással...

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
44.980 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
26.730 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
35.040 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
167.850 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
52.950 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
57.500 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
101.560 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
167.850 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
37.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
70.630 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
57.500 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
74.790 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
36.190 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
23.940 Ft

Bizonyára már mindenkivel megtörtént, hogy a kedves szomszéd fúrja a falat, mert éppen beköltözés után a polcokat szeretné feltenni a helyükre. Az adott falba, ami lehet ytong, beton vagy tégla próbál lyukat fúrni. Itt szoktak a laikus, hozzá nem értő emberek bajban lenni, hogy mi lenne a feladatra a legmegfelelőbb eszköz. Természetesen aki, nem csinált még ilyen jellegű munkát és nem szakmája, honnan tudná. Két lehetőség közül választhatunk  az egyik az ütvefúró gép a másik pedig a fúrókalapács. A fenti példában pontosan megállapítható, hogy a kedves szomszéd milyen géppel szeretné azokat  lyukakat kifúrni. Ha már órák óta hallgatjuk a nem túl kellemes fúró hangot, biztosak lehetünk benne, hogy ütvefúró géppel van dolguk, ugyanis ha lenne fúrókalapácsa, 10 perc alatt túl lettünk volna rajta, de ez kicsit bonyolultabb. Miért is? Az ütvefúró gépet az átlag ember nem használja otthoni kis javításokhoz, barkácsolási munkákhoz, így nincs is a szerszámpalettájában. Ezenkívül nem egy olcsó szerszámról beszélünk, amit csak úgy megvesz az ember hogy legyen, ha kell. Ilyen formán marad az ütvefúró gép, melyet tökéletesen tudunk mondjuk évente párszor használni. Az ütvefúró gép tökéletes falazat, ytong , tégla és fa túrására.. Az ütvefúró gép a precíz, pontos fúrásokhoz használható. Fémben is fúrhatunk vele, azonban a gépet át kell állítani sima fúrási funkcióra. Puha beton fúrására még szokták használni , azonban kemény betonhoz már nem ajánlott. Ennek ellenére mégis sokan használják. A kemény betont meg aztán végképp felejtsük el. A fúráshoz szükséges magas fordulatszám jelentősen felmelegíti a fúrószárat és ez magát a gépet is tönkre teheti. Említettük, hogy némelyek  mindezek ellenére, ritkán azért fúrnak ütvefúró géppel betonba lyukat. Nagyon jó minőségű géppel dolgoznak,illetve betonfúró szárat használnak és több lépcsőben fúrják a lyukat. Megszakítják a fúrást, hogy a gép hűljön és ne füstöljön le. Azonban beton fúrásra mégis jobban tesszük ha furókalapácsot használunk. A nevével ellentétben nem fúrjuk a betont, hanem az ütési energiát kihasználva megrepesszük. A beton fúrásánál az ütési energia  magas, azonban a fordulatszám alacsony. Pontosan ezért használjuk a furókalapácsot . Az ütvefúróknál a minél magasabb fordulatszám jelöli a jó teljesítményt. A leírtak alapján most már könnyedén eldönthetjük, hogy melyik gépet fogjuk használni a lyuk kifúrására.