Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Alkatrészmosók, mosófolyadékok, mosókádak

Hagyományos ecsetes, elektromos, pneumatikus és ultrahangos alkatrészmosók, hozzávaló mosófolyadékok, eszközök széles választékát találod barkács és ipari kivitelben azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban

Rendezés:

Ultrahangos és elektromos alkatrészmosók

Az alkatrészmosók kisebb műhelyek vagy szervizek, esetleg olyanok számára ideálisak akik munkájuk során gyakran találkoznak zsíros, olajos, olajsáros, egyéb erősen szennyezett, környezetre káros anyagokat is tartalmazó – elsősorban fém, műanyag – alkatrészekkel, melyeket tökéletesre kell tisztítani. 

Ilyen kell legyen az alkatrészmosó

Talán az egyik legfontosabb elvárás egy alkatrészmosóval szemben az, hogy megfelelő méretű legyen, könnyen hozzáférhető. Mivel az alkatrészen olyan (akár környezetszennyező) anyagok, kosz, zsír, és egyéb lehet, mely nem folyhat ki egy ellenőrzött térből, ezért fontos a szivárgásmentesség. Az alkatrészmosók legtöbbször strapabíró műanyagból készülnek, előnyük az, ha különböző (az alkatrészek tárolására való) apróbb fakkok, tartók is találhatóak bennük.  

Így válaszd ki az ideális alkatrészmosódat

Az alkatrészmosód kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont az alkatrészmosó mérete mellett az, hogy milyen a működése. Létezik teljesen egyszerű alkatrészmosó mely olyan, mint a kád, de egy komolyabb szerviznek érdemes az elektromos alkatrészmosót (ebben az esetben a saját szivattyúja keringteti a speciális alkatrészmosó folyadékot és legtöbbször ecsettel tudjuk tisztítani az alkatrészt) de létezik belőle pneumatikus (azaz sűrített levegővel működő) is. A pneumatikus alkatrészmosók sokszor zárt tartállyal rendelkeznek, ezért lehet leszerelt alkatrészeket, vagy a helyükön levő (például autó kerék) alkatrészeket is tisztítani velük. 

A speciális mosófolyadék

Többféle kiszerelésben lehet kapni, olyan kifejezetten erős tisztítóhatású mosófolyadékokat, melyek oldják a zsírt, az olajat, az olajsarat, és az egyéb makacs szennyeződéseket. Érdemes a 20 literes kiszerelést választani, mert az alkatrészmosókba általában 20-50 liter mosófolyadékot lehet egyszerre beletölteni, ezért ez az ideális kiszerelés. A nálunk kapható alkatrészmosó folyadék kifejezetten erős tisztítóhatású, alkalmazható pneumatikus és elektromos alkatrész tisztítóhoz.

Az ultrahangos alkatrésztisztító

Az ultrahangos alkatrésztisztító előnye, hogy a tisztítás során nem használ vegyszereket. A segítségével minden olyan szennyezőanyag eltávolítható, amelyik nincs kémiai kötésben a tárggyal, amin van. További előnye, hogy mivel ultrahangos, ezért nem feltétlen kell szétszerelni a tisztításhoz az alkatrészt.
Szívesen segítünk neked kiválasztani a legmegfelelőbb alkatrész tisztító gépünket. Kattints, és írj nekünk e-mailt, vagy hívj minket munkaidőben, ha szakértő segítségre van szükséged.