Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Asztali csempevágók és vizes gyémántvágók

Szeretné fürdőszobáját, konyháját felújítani vagy esetleg a hidegburkoló szakmában dolgozik? A csempézéshez és járólapozáshoz mindenképp szüksége lesz egy csempevágóra, már csak azt kell megállapítani, hogy milyenre. Az elektromos csempevágók nagyon pontos és gyors munkára képesek nagy méretű darabok vágásánál is és teljesen nélkülözik a kézi modellek okozta fejfájást, hiszen ezek ténylegesen vágják a csempét, nem pedig Önnek kell mechanikus erővel eltörnünk azt, így sokkal biztosabb a hibátlan eredmény.

Rendezés:

Güde Csempevágó GF180

Központi raktáron
38.890 Ft

Milyen csempevágó a neked való?

A csempevágó legyen szó barkácsolásról, vagy professzionális hidegburkolásról nélkülözhetetlen eszköz. Nem lehet kérdés, hogy csak, és kizárólag olyan szerkezetet érdemes preferálnod, ami egyrészt minden elvárásodnak maradéktalanul megfelel, másrészt magas minőséget képvisel. Utóbbi azt is jelenti, hogy a berendezés közreműködésével precíz, pontos munkát végezhetsz, maximálisan biztonságos körülmények között. Természetesen több paraméter is árulkodhat arról, hogy a kiszemelt termék milyen előnyökkel, vagy éppen hátrányokkal büszkélkedhet. A céljaidat feltétlenül érdemes, még a vásárlást megelőzően, a konkrét szerkezet kiválasztása előtt tisztáznod. Hogy miért? A barkácsolás, egészen más feltételeket diktál, mint a professzionális munkavégzés. Ez egyaránt igaz lehet a teljesítményre, és a pontosságra. A motor ereje prioritás, hiszen csak úgy tudsz kellő energiát kifejteni, ha tevékenységedben az apparátusod is támogat. A vágási pontosság is legalább ennyire lényeges, a tökéletes végeredmény szempontjából. Ez nem az a terület, ahol helye van centiméteres tévedéseknek, sőt. A precizitás együtt jár a csempevágó alkalmazásával. A különböző szögek paraméterezése megkönnyítheti a dolgodat, ez vitathatatlan, de az egyéb, beállítási lehetőségek is azért szükségesek, hogy a lehető legteljesebb mértékben saját igényeidre tudd hangolni a gépedet.

A csempevágó élettartamáról

Ha a fenti feltételekkel összhangban rátaláltál arra a készülékre, ami valóban minden elképzelésedhez hiánytalanul idomul, akkor még valamivel számolhatsz, választásod pozitív következményei közül. A hosszú élettartammal. Ez azért nagyon fontos, mert hogyha adott esetben évekkel, sőt évtizedekkel tervezhetsz az örömteli alkalmazást illetően, akkor befektetésedet azonnal megtérülőnek érezheted. A kínálatunkban kapható variációk széles spektrumon mozognak azért, hogy a különböző céllal rendelkező szakemberek kivétel nélkül révbe érhessenek – a gép kiválasztásának területén. Az ár/érték arány kiválóan tanúskodik a kiszemelt eszköz jellemvonásairól, így mindenképpen ezt a mérleget válaszd meg vásárlásod alapjául, így ugyanis nem érhet semmiféle negatív, nem várt meglepetés.