Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Elektromos szigetelőruházat

Sokan gondolják azt – tévesen -, hogy kizárólag a nagyfeszültséggel, árammal dolgozóknak van szükségük elektromos védőruhára, de ez nem igaz, sőt ezek a ruháknak a neve megtévesztő és (természetesen azon túl, hogy bizonyos fokú védelmet nyújtanak neked az áramtól) többfunkciósak. Ismerd meg az elektromos szigetelőruháinkat és válaszd a számodra tökéleteset.
Rendezés:

Kinek kötelező?

Elektromos szigetelő ruházatra azoknak van – kötelezően - szükségük, akik árammal dolgoznak. Kevesen tudják, de az emberek valójában kiválóan vezetik az áramot, és pusztán a járkálással hatalmas mennyiségű statikus elektromosságot tudnak generálni. Az elektromos szigetelő ruházat megállítja az elektromos áramot, mielőtt az elérné a földet. Éppen ezért fontos, hogy a ruhák ne csak ne vezessék az áramot, hanem szigeteljenek. A villanyszerelők gyakran lángálló ruházatot viselnek. Ezeket a speciális ruházatokat úgy tervezték, hogy önkioltóak legyenek (illetve ne legyenek gyúlékonyak így nem tudnak az áramtól, az ívtől felgyulladni) és minimalizálják az égési sérüléseket. Ezenkívül a hosszú ujjú ingek és nadrágok is védelmet nyújtanak az elektromos áram ellen, esetleges bőrkitettség vagy a feszültség alatt álló berendezésekkel való véletlen érintkezés ellen. A jól láthatósági mellények szintén gyakori részei a villanyszerelők öltözetének, fokozva a láthatóságot és a biztonságot a forgalmas munkaterületeken. Ezek a klasszikus értelemben vett szigetelőruhák, ám a ruha szigetelhet (elektromosan) az időjárás, vegyszerek, vagy más ellen is.

Az elektromos szigetelőruházat

Az elektromos szigetelőruházat olyan felszerelés, amely csökkenti az olyan veszélyeknek való kitettséget, amelyek súlyos sérüléseket, vagy halálos baleseteket okozhatnak. Az elektromos szigetelőruházatot szinte bármilyen olyan munkavállaló viselheti, aki extrém körülmények között dolgozik. 
Az elektromos védőnadrágok előnye, hogy hő- és lángállóak, megfelelő, olyan zsebekkel rendelkeznek, amelyek alkalmasak a szerszámok elpakolására, néhány kantáros, mások lehetnek teljes overallok (melyek antisztatikus védelemmel is rendelkeznek, légáteresztőek és akár az egész testet védik) vagy olyan kabátok, melyek antisztatikus és lángálló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Gyakori, hogy bizonyos pontokon (a térdnél, az ülepnél) extra védelmet nyújtanak. Az ilyen nadrágokat ISO szabányok szerint kell osztályozni

Az elektromos kabátok előnye, hogy kényelmesek, „divatosak”, pehelykönnyűek, akár fűthetőek is, nem igényelnek különleges törődést, a fűthető aláöltözetek pedig védenek az eső és a szél ellen, kényelmes védelmet biztosít a munkahelyen gyakori horzsolásokkal szemben így zord időjárási körülmények között is tökéletes megoldást nyújtnak. Az egyérintéses LED-es vezérlőgomb lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 3 hőbeállítás közül válasszanak, ezáltal ideális hőmérsékletet biztosítva minden környezetben.
Ismerd meg a kínálatunkat és válaszd ki a csúcstechnológiát is bevető ruházatainkat!