Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Fém szerszámosládák és fiókos szortimenterek

Fém szerszámosládák és fiókos szortimenterek széles választékát találja a SzerszamKell barkácsáruházban. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak... Fém szerszámosládát a SzerszamKell.hu-tól

Rendezés:

Yato Szerszámosláda 460 x 200 x 225mm

Központi raktáron
14.690 Ft 13.190 Ft
10%

Fém szerszámosláda

(2)
Központi raktáron
10.690 Ft

Fém szerszámos láda 3 fiókos 67x31x26cm

(5)
Áruházi raktáron
47.190 Ft 41.390 Ft
12%

Yato Szerszámosláda 360 x 150 x 115mm

Központi raktáron
6.270 Ft 5.330 Ft
15%

Yato Szerszámosláda 460 x 200 x 180mm

Központi raktáron
14.990 Ft 13.490 Ft
10%

Yato Szerszámosláda 510x220x240mm

(3)
Központi raktáron
17.590 Ft 15.790 Ft
10%

Yato Szerszámos láda 390x215x130mm

Központi raktáron
21.890 Ft 19.690 Ft
10%

Retro a fém szerszámosláda?

Bizonyos tekintetben igen! A múltban, úgy a XV. század környékén már készítettek kezdetleges szerszámtároló ládákat fából. Akkoriban kevés féle szerszám volt még, főként fogók, kalapácsok, vésők jelentették az akkori iparosok szerszámkészletét. Néhány évtizeddel ezelőtt a nehezebb kéziszerszámok számára megalkották a harmonikaszerűen szétnyitható fém szerszámosládát. Ezt főként a vízszerelők és lakatosok kedvenc fém szerszámosládája volt elnyűhetetlensége és strapabírósága miatt. Később a fém szerszámosládákat felváltották a modern, könnyű de mégis masszív műanyagból készült szerszámos ládák, melyek olyan extra szolgáltatásokat is magukba foglaltak mint az átlátszó alkatrésztartó a tetőben vagy a kivehető belső szortimenter - amit fémből nem lehetett megvalósítani. Azonban a fém szerszámosládák nem haltak ki végleg, sőt második virágkorukat élik, a hagyományos retro harmonikaszerűen szétnyitható szerszámosládán kívül se seri se száma a különböző méretű, formájú, kinyithatól, fiókos, gurulós, több modulos, alu és acél szerszámosládáknak. Mai napig nagy előnye, hogy szinte törhetetlen és nagyobb a terhelhetősége.

 

Fém szerszámosláda

fém szerszámosládák nagy előnye, hogy igen masszivak, terhelhetőségük igen nagy. A fémből készült szerszámosláda ajánlott olyan szakembereknek, akik nagy méretű, vagy nehéz szerszámokat visznek helyszini szereléshez. Például viz- gáz- fűtésszerelők a kalapácsok és fogók szállitásához ezt választják. Az egyik legkedveltetebb tipus a több évtizede változatlan formában kapható szétnyitható fém szerszámosláda, mely többféle méretben és különböző kivitelekben kapható. Sikeres és kedvelt fém szerszámosláda továbbá a fiókos kivitelű, tetején apró szerszám tartó szortimenterrel. Aluminium szerszámosláda többfele elválasztott rekesszel, belső szivacsos boritással, zárható kivitelben. Villanyszerelők, riasztószerelők kedvelt szerszámos táskája. Megtalálhatóak továbbá fémből készült fiókos szortimenterek aprócikkek tárolására, úgy mint csavarok, dübelek, alkatrészek, elektromos kötők, stb. Többféle márkanév alatt gyártott különböző minőségű fém szerszámosládák kaphatóak a SzerszamKell barkácsáruházban.

Mikor válassz fém szerszámosláda megoldást?

Akkor ha Önnek elsődleges szempont a teherbírás. Mert itt, a műanyag ládával ellentétben, nem csak a 10-15 kg felszereltség ajánlott, de akár 30-40 kg szerszámot is pakolhat bele. Bár kialakítása nem olyan precíz, mint egy textil, vagy műanyag táskáé, de a fém szerszámosláda inkább a nehezebb súlyú, kedvesebb szerszám tárolására ajánlott. A nagy mennyiségű kisebb szerszám esetére javasoljuk, hogy nézze meg a műanyag szerszámosláda kínálatunkat. A fém szortimenterek falra szerelhetőek a műanyaghoz hasonlóan, és ezekbe a kisebb alkatrészek, csavarok tárolása a príma, nem olyan sérülékenyek, ezért érdemes inkább olyan környezetben használni, ahol kíméletlenebb a környezet. Szervizeseknek, szervizkocsikba ezeket ajánljuk például. Több féle fém szerszámosláda ajánlatunk is van, az alumínium például könnyebb az acél fém szerszámosládánál, megint csak ha könnyebb tartóra, de masszívra és erősen terhelhetőre van szükség, akkor ezt ajánljuk. Az alumínium inkább villanyszerelők, telefonszerelők, számítógép szerelők, elektrotechnikusok számára használható ki a legjobban.

Oldalunkon megtalálja a különbféle fém szerszámosládák kínálatát, ahova minden egyes darabhoz leírást biztosítunk, hogy azon belül is jobban eligazodjon, ha a választásra és a döntésre kerülne sor. Kínálatunkban szerepel merevített oldalfalú, masszív, erős nagy méretű fém szerszámos láda is, aminek tetőnyitását olajemelő segíti. Van olyan, amelynek belül nincs további rekesze vagy polca, de rekeszeset és a több fiókkal rendelkezőt is megtalálja kínálatunkban, amelyet a pakolhatósága miatt szoktak szeretni vásárlóink. Ezt a belül fiókozottat hobbibarkácsoláshoz és a mindennapos felhasználásra is szoktuk ajánlani. A fedelükről és fülükről is szó esik a leírásokban, ezt is vegye figyelembe a választáskor, hogy kétoldalt hordható füllel, vagy a tetején lévővel szeretné inkább. Inkább szervizre használná, vagy otthoni használatra. A méret és súly alapján van amelyik autóban is könnyedén elfér, illetve emeletre is felvihető minden fontos szerszámmal. Érdemes elolvasni a fém szerszámosláda leírása mellett található fülben a véleményeket is, és mások tapasztalatai szintén könnyíthetik a választást. Böngésszen oldalunkon, és biztosan vagyunk benne, hogy megtalálja az Ön számára alkalmas fém szerszámosládát.