Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Nyomaték sokszorozók

A nyomatéksokszorozó arra képes, amire egy hosszú, vagy nagyon hosszú cső nem: aránylag kisebb testtel is akár hatvanszoros (vagy még erősebb) nyomatékra képes, mely segítségével meglazíthatod a csavart. Ismerd meg a nyomatéksokszorozóinkat és szerezd meg amelyikre szükséged van!
 

Rendezés:

BGS-8439 Nyomaték tárcsa, 3/4

Jelenleg nem elérhető
16.390 Ft

Így működik a nyomaték sokszorozók

A nyomatéksokszorozó általában a különféle járművek (autók, buszok, kisteherautók) kerékcsavarjainak felszerelésre és leszerelésére való célszerszámok. Nem pneumatikusak, kézi erővel működnek. A feladatuk az, hogy a segítségükkel a beragadt, vagy éppen erősen meghúzandó kerékanyát, kerékcsavart megfelelően tudd meghúzni. A nyomaték sokszorosítók egy nagy részének a különlegessége az, hogy a lába a csavar tövével egy síkban, annak síkjában támaszkodik a felnin, így nem csúszik le a csavarról, nagyobb biztonsággal dolgozhatunk vele. (Klasszikus felhasználási területük inkább a nagyobb mezőgazdasági gépek, kamionok)

Így válaszd ki a nyomaték sokszorozót
Megint, mint sok célszerszám esetében az adatokat kell figyelnünk, mert az evidens, hogy ezek a szerszámok rendkívül strapabíróak, olyan ötvözetből, anyagból készülnek mely nem törik, ergonomikusak, és könnyed a fogásuk, hiszen a kényelmed is fontos.


A kérdés (és ez a választás alapja is), hogy milyen méretű és mekkora extra nyomatékot (áttételt) nyújt számodra, hiszen ez biztosítja, hogy akár még a legmakacsabb csavarokkal is elbánjon, többé nem kell teljes erővel ráfeküdnöd, vagy állnod, esetleg ugrálnod a csavaron, elég a kézierőd miközben alapvetően kicsi szerszámok, alapvetően egy kistáskában elfér még szettben is. Másik méret amire figyelj oda az a befogóké. Ezt minden nyomaték sokszorosítónál jelezzük! Ha szükséges, tudsz hozzá vásárolni kiegészítőket (például hosszabbító rúd készletet)


Ismerd meg a kínálatunkban található nyomaték sokszorozókat. Országos házhoz szállítással hatalmas kínálattal és – ha szükséges – szakmai tanáccsal is várunk téged a SzerszámKell-nél.