Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Lapvibrátorok, döngölők, betonsimitók

Egy építkezés elengedhetetlen nehézgépei a lapvibrátorok, a különböző döngölők, és a betonsimítók melyek nem csak megkönnyítik a munkát, hanem egyes megkerülhetetlen munkafolyamatok célszerszámai. A szerszámKell kínálatában megtalálod a lapvibrátorok, a döngölők, és a betonsimítók nagy választékát, és még abban is segítünk, hogyan válaszd ki a neked megfelelőt.

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
149.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
229.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
507.990 Ft
Külső raktárban
472.000 Ft
Külső raktárban
154.000 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
199.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
419.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
209.990 Ft

Lapvibrátor, betonvibrátor, betonsimító nagy választékban, akár 24 órás szállítással

 A lapvibrátor

A lapvibrátor, a döngölőbéka talajtömörítésre való, a segítségével teljesen simára tudod döngölni a leggöröngyösebb felületet is, legyen az akár föld, kavics, esetleg homok. A lapvibrátor nem csak vízszintesre hozza a talajt, hanem tömöríti is. Legtöbbször akkor használod, ha kertet építesz, vagy járdaépítéshez, és térkő lerakáshoz. A lapvibrátor előre halad, gyakran önjáró, kanyarodni úgy tudsz vele, ha fordítasz rajta. A lapvibrátor kiválasztásakor fontos szempont a tömege (neked kell eldöntened, mekkora géppel bírsz el) a sebessége (azaz hány méter per perccel megy), a lap mérete (ez azért fontos, hogy milyen szélességben tömörít) valamint az is fontos, hogy milyen a vibrálási sebessége, azaz percenként hányszor vibrál.

 

A betonvibrátor

A betonvibrátor egy célszerszám. Nagyobb vastagságú, illetve a sűrű vasalattal ellátott szerkezeti betonokat ( ilyenek lehetnek a különböző oszlopok, a házad alapja, a födémek) tudod (illetve kötelező) betonvibrátorral tömöríteni, illetve a  friss beton egyenletes eloszlatását, tömörítését segítik. A betont bedolgozásakor azért szükséges tömöríteni, hogy az elkerülhetetlen légüregekben lévő zárványok megszűnjenek. A beton – ahogy tömörödik – egyben szilárdul is.

A betonsimító

Amikor kész az alap (vagy nagyobb területű beton) akkor kettő választásunk lehet: vagy kézzel – és egy simítóval - simítjuk el az (aljzat) betont egyenletesre, ami egy idegőrlő, és nehéz munka, vagy elektromos betonsimító géppel. A betonsimító gép nem bonyolult: az egyetlen feladata az, hogy a segítségével egyenletesre, vízszintesre lehet simítani a betont. A gép simítás közben fröcsköli, szórhatja a betont, ezért a választásnál oda kell arra figyelni, hogy a megfelelő védelemmel ellátott gépet vegyük meg. (A gép ilyenkor nem csak minket, hanem a már kész felületet is megvédi mert oda sem szórja szét a maradékot). A választásánál fontos szempont lehet a teljesítménye, a súlya, és a komfortfokozata is mert minél könnyebben lehet vele dolgozni annál jobb.