Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Ipari tisztítógépek

Ipari tisztítógépek, padlósurolók, ráülős ipari tisztítógépek áruházba, üzembe, raktárba alkalmas professzionális Karcher tisztítógépek hatalmas választékban a SzerszamKell barkácsáruházban

Rendezés:

Güde Seprőgép GKM 700

Áruházi raktáron
51.890 Ft 46.690 Ft
10%

Nagy teljesítményű ipari tisztítógépek

A SzerszamKell kínálatában nem csak az otthoni takarításra, az otthonod megtisztítására alkalmas tisztító gépeket találsz, hanem akkor is tudunk neked segíteni, ha ipari tisztítógépeket, nagy, vagy hatalmas kapacitású, munkát könnyítő gépeket keresel. Tipikusan ilyen tisztítógépek a padlósúrolók, a seprőgépek, és az ablaktisztítók. Mivel ezeket a gépeket nagy területek és felületek feltakarítására tervezték, ezért legtöbbjük motoros, benzines, sőt olyat is találni, amelyet vezetni kell, „beülős”.

Az ablaktisztítók


Egy csarnoknak, egy nagyobb irodának, irodaháznak rengeteg, és nagy méretű ablaka lehet, olyan, amit már nem lehet egy ablaktisztító folyadékkal és létrával letakarítani. Az ipari ablaktisztítók erre a problémára adnak választ, de vannak olyan modellek, melyeket nem csak az ablakra, hanem szinte bármilyen üvegfelület megtisztításra is szívesen ajánlunk. Az ipari ablaktisztítóink előnye, hogy a tisztítószerrel szinte bármilyen koszt, szennyeződést eltávolíthatunk vele, bármikor gyorsan, könnyen feltölthetők, és a tisztítás nem csak gyorsabb, de hatékonyabb is. Biztos, hogy nem fogják megkarcolni az ablakfelületet, és gyorsan végezhetsz a munkával.


A kézi seprőgépek


A kézi seprőgépek előnye, hogy egy nagy alapterületű helyiségben sokkal gyorsabban, és könnyebben lehet velük felseperni, mintha ugyanezt lapáttal és seprűvel tennénk. A kézi seprőgépet kézzel kell a felületen tolni, a kis keféivel gyűjti össze a koszt. Ha tárolóval is rendelkezik, akkor egyben tárolja is. A kiválasztásakor arra érdemes figyelni, hogy hány seprűje van, milyen szélességben seper, mennyire könnyű a használata, és arra, hogy van-e gyűjtője?  Léteznek 2:1-ben változatok is extra kiegészítőkkel, akár nedves felsepréshez is. A seprőgépek tolókarja általában állítható, ezzel növelik az ergonómiát. Fontos még, hogy a seprőgépek könnyen manőverezhetőek, nem okoz gondot velük fordulni, vagy tolatni, és egy kihagyott felülethez visszatérni.

A gépi seprőgépek


A gépi seprőgép helyett írhattunk volna benzinmotoros seprőgépet is, mert ezek a gépek már motorral működnek, ezért nem csak önjárók, hanem legtöbbször „beülhetőek” azaz úgy vezethetők, mint egy kisautó. Ez jelentősen lecsökkenti a munkaidőt (mert a gép gyors) és szinte mindenki számára megkönnyítik a munkát. Ezek a gépek már nem kizárólag beltéren, hanem kültéren is használhatóak (ideálisak szezonális nagytakarításra éppen úgy, mint járdák tisztítására, vagy egy hótoló lapáttal, hómaró fejjel akár hóeltakarításra is). Az ilyen seprőgépek kiválasztásánál figyelj oda arra, hogy milyen szélességeben tisztítanak, ilyen olyan alkatrészei, kiegészítői vannak melyek megkönnyítik a takarítást és fontos az is, hogy milyen gyorsak, hány fokozatúak, és milyen a motor teljesítménye. 


Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni, ha szakmai segítségre van szükséged akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt