Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Digitális multiméterek

Holdpeak digitális multiméterek a hobbi általános célú alapvető VDC, VAC, ADC, ellenállás, stb mérésfunkciótól a professzionális és speciális multiméterekig terjedő termékskálából válogathat, akár ingyenes házhoz szállitással a SzerszamKell barkácsáruházban!

Rendezés:

Stanley Multiméter

Központi raktáron
11.390 Ft

Flexibilis hurok

Központi raktáron
17.790 Ft

Digitális lakatfogó

Központi raktáron
6.590 Ft

Professzionális digitális multiméterek feszültség, áramerősség és ellenállás mérésére...

A digitális multiméter több méréshatárú feszültségmérőt, árammérőt és ellenállásmérőt tartalmaz (valamint  sok esetben más mennyiségek pl. frekvencia, tranzisztorok áramerősítési tényezője, hőmérséklet stb. mérésére is alkalmas). A digitális multiméter  tartalmaz egy „mérőművet”, amely azonban az analóg műszertől eltérően nem mechanikus, hanem elektronikus berendezés. A digitális „mérőmű” feszültséget mér, és az eredményt digitális kijelzőn jeleníti meg. Az elektronikát úgy készítik, hogy bemenő ellenállása igen nagy legyen, azaz a mérendő áramkört minél kisebb mértékben terhelje. A működtetéshez szükséges energiát minden esetben külön feszültségforrás (telep vagy hálózati tápegység) szolgáltatja.