Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Olajleeresztő, olajleszívó, üzemanyag leszívó-feltöltő kínálatunk

Zsírzás, olajzás.... Minden ami kenés! Olajleeresztők, leszívók, zsírzópumpák széles választékát találod barkács és ipari kivitelben azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban
Rendezés:

Geko olajgyűjtő, elszívóval, 80L

(3)
Jelenleg nem elérhető
63.290 Ft

Geko zsírzógomb készlet, 110db

(10)
Jelenleg nem elérhető
3.860 Ft

Ellient Tools olajleeresztő tálca, 7.6 liter

(2)
Központi raktáron
6.270 Ft 4.690 Ft
25%

BGS-4066 Tömlőszivattyú

Jelenleg nem elérhető
5.010 Ft

BGS-4068 Kézi pumpa 1500ml

Jelenleg nem elérhető
23.690 Ft

BGS-8640 Olajleeresztő, 30 L

Jelenleg nem elérhető
72.790 Ft

BGS-9987 Olajfelfogó 60 Liter

Jelenleg nem elérhető
182.990 Ft

Fáradt olaj leeresztő, üzemanyag leszívó termékeink

A motorolaj csere a jármű motorjában lévő olaj teljes cseréjét jelenti. Ez szükséges a motor védelméhez és hatékony működéséhez. Az olaj kenőszerepet tölt be, hűti a motort, és a szennyeződések eltávolításával meghosszabbítja az élettartamát. Rendszeres cseréje javítja a teljesítményt és csökkenti a kopást. Ha magad cseréled a járművedben a folyadékokat, akkor néhány filléres eszköz is elég lehet ehhez a művelethez, amit kényelmesen egy fél délután alatt el tudsz végezni otthon. Azonban autószerelő műhelyeknél pörögni kell, az idő pénz ott bizony egy motorolaj cserét gyorsan le kell zongorázni. Ezenkívül kiemelten fontos, hogy egy hatékony műhelyben nincs helye annak, hogy egy vödörben tartogassuk a fáradtolajat és azt kelljen ide-oda cipelni.

A gyors és szakszerű olajcsere egyik fontos eleme egy jó fáradtolaj leeresztő vagy olajgyűjtő!

Az olaj leeresztő működése egyszerű, szimplán csak helyezd a leeresztő nyílás alá, a gurulós kivitelnek köszönhetően könnyedén mozgatható a műhelyen belül, az összegyűlt fáradtolaj pedig szabványos kompresszorral kifúvatható a tartályból.

Az elszívós megoldásnál már arra sincs szükség, hogy a berohadt olajleeresztő csavarral küszködj, annak eltávolítása nélkül képes kiszívni felülről, az olajbetöltő nyíláson keresztül az olajat, mely utána könnyedén mozgatható a kerekeken guruló tartályban.

Többféle fáradt olaj leszívó, leeresztő létezik: közös tulajdonságuk az, hogy az ilyen tartályok, mint megfelelő körülmények között a környezetvédelmet a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva hibamentesen működve az utolsó cseppig összegyűjtik a használt, fáradt olajat, hogy aztán azt le lehessen adni a megfelelő leadóhelyeken. A mi kínálatunkban találsz fáradt olaj leszívót mérőhengerrel, és mérőhenger nélküli változatban, kompresszoros, vagy kézi változatban is. A nálunk kapható fáradt olaj leszívók, és olajfeltöltők (olajpumpák) kiváló minőségűek, megfelelnek minden előírásnak, és alkalmasak akár saját használatra, akár szervizekbe is. A fáradt olajat azonnal tölthetjük a tartályba, vagy vannak fárad olaj leeresztő szerkezetek (például 60 literes hordóhoz) amellyel egyszerre nagyobb mennyiségű fáradt olajat tudunk leereszteni. 
Természetesen a fáradt olaj leeresztése után az olajat után kell tölteni, ezért a kínálatunkban találsz olajbetöltő pisztolyt (minden csatlakozási mérettel) éppúgy, mint olajbetöltő pisztolyt flexibilis szárral és kézi olaj és üzemanyagpumpákat.  
Azért, hogy megkönnyítsük azt, hogy hozzáférj a fáradt olajhoz, vagy az üzemanyaghoz, a kínálatunkban megtalálsz minden olyan szerszámot amire szükséged lehet: univerzális olaj leeresztő kulcsot, olajleeresztő tálcát, kézi pumpát, üzemanyag leszívót olajleeresztő kannát.
Ezek az eszközök és szerszámok speciálisak, ezért, ha szeretnéd, akkor szívesen adunk neked szakmai tanácsot: segítünk kiválasztani a számodra legjobbat, legmegfelelőbbet. Keress minket telefonon, vagy írj nekünk e-mailt.

Miért veszélyes a fáradt olaj?

A fáradt olaj veszélyes hulladéknak minősül, hiszen egy liter olaj (vízbe kerülve) a számítások szerint akár egymillió liter ivóvizet is tönkre tehet (ez egy ember 50 évnyi vízszükséglete). Éppen ezért a fáradt olajat össze kell gyűjteni, és újra kell hasznosítani. Az autódban, a motorodban vagy különböző motoros járműveidben szinte biztos, hogy van fáradt olaj, aminek az összegyűjtésére fáradt olaj leeresztők, az üzemanyagod eltávolítására pedig üzemanyag leszívók szükségesek.