Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Lézeres szintező

A szintező lézerek kategóriánkban elérhető termékek a precizitás és egyszerűség tökéletes ötvözetei. Ezen eszközök hűen tükrözik a legmodernebb technológiát a barkácsolók és szakemberek számára. A lézeres szintezők rendkívül sokoldalúak, és számos alkalmazási területen bizonyulnak hatékonynak. A legfontosabb tulajdonságuk a pontos és gyors mérés. Ezek az eszközök lehetővé teszik a keresztvonalas lézer pontos vetítését, amelyek a legapróbb részletekig precízek. Emellett az önbeálló szintező lézer kiválóan alkalmazható akkor is, ha gyorsan és pontosan kell beállítani a vízszintet vagy a függőleges vonalakat. Kültéren való használatra is tökéletesen alkalmasak. A kültéri szintező lézer akár nagy távolságokon is pontosan méri ki a vízszintet és a vízszintes vonalakat, lehetővé téve a pontos és precíz munkavégzést a szabadban is.

Ezek az eszközök kiváló segítséget nyújtanak az építőipar minden területén, legyen szó belső vagy külső munkavégzésről. A forgó lézeres szintező pedig tökéletesen alkalmazható például padlóburkolatok vagy kerítések pontos telepítéséhez. A lézeres szintezők általában kombinálják a lézeres vízmérték előnyeit is, így a vízszintes és függőleges vonalak pontos meghúzása könnyedén és gyorsan elvégezhető. Válassz minőségi lézeres szintezőt, hogy munkád precíz és gördülékeny legyen. A webáruházunkban széles választékban megtalálhatók ezek az eszközök, hogy minden igényre megtaláld a megfelelőt.

Rendezés:

Bosch LR 1 lézervevő, 200m

Jelenleg nem elérhető
76.990 Ft

Keresztlézer LP104

Rendelésre 2-7 nap
49.190 Ft

Forgólézer SP200

Rendelésre 2-7 nap
252.990 Ft

Vonallézer LP360

Rendelésre 2-7 nap
87.790 Ft

Keresztlézer LP101

Rendelésre 2-7 nap
29.490 Ft

Stabila REC 150 vonalvevő

Áruházi raktáron
78.190 Ft 70.390 Ft
10%

Einhell TE-LL 360 keresztvonal-lézer, 1/4", 20m

(4)
Áruházi raktáron
54.990 Ft 48.390 Ft
12%

A szintező lézerek nyugdíjba küldik a slagvízmértéket!

Miért is? Mert helyettesíti a vízmértéket, a kicsapózsinórt. Ismét az építőipar csapott le az orvosi találmányra! A szintező lézer kiváló arra, ha a falon szeretnénk, ha vízszintes lenne a polc. Ha ajtót szeretnénk bemérni a házon, ha átlót vágnánk egy deszkán, ha a földtől a plafonig könyvespolcot szeretnénk, vagy csak kisállatainknak egy jól felszerelt belső teret. Habár a készüléket első pillantásra játékoknak is nézhetnénk, ennek ellenére komoly és sokoldalúan használható, több munkaeszközt ötvöző gépről van szó. Mind hobbibarkácsok, és komoly szakemberek kezébe is való a szintező lézer. Hiszen ők biztosan tudhatják, hogy micsoda könnyítés, és micsoda érték a belsőépítészetben, és az építészetben egyaránt. A vízszintes és függőleges vonalakat az általunk kívánt hosszúságban felviszi a falra, és szabad szemmel ellenőrizhetővé válik azonnal. A függőónt is helyettesíti, és a mérésekben is segítséget nyújt. Menjünk tovább. A festők és a burkolók veszik itt már hasznát. De egy lelkes amatőr számára, vagy egy profi lakberendezőnek, esetleg egy alkalmi használat során szintúgy használható készülék, a vízszintes vagy függőleges, illetve tetszőleges szögű ferde egyenesre állításokat könnyedén elvégzi. Ha méréskor erős a külső fény, a lézervonal megfigyelésében a készlethez mellékelt infraszűrős szemüveggel zavartalanul dolgozhatsz úgy is.

A jelölésekben gyors segítség egy szintezőlézer, mert a megadott síkon létható lézer vonalat húz. Ebben az online barkácsáruházi kínálatunkban pontlézereket, vonallézereket vagy keresztvonal lézereket találsz, beltéri munkára ajánlva, mely egymásra merőleges lézervonalat vetít. A lézeres szintező gépek első lépcsőfoka a pontlézer. A pontlézerek egy koordináta-rendszer közepét mutatják, a kivetített pontok pedig a tengelyek metszéspontjai adják az adott falszakaszon. A következő kategória a vonallézer, egy vagy több egymásra merőleges vonalat rajzolnak. A harmadik típus a forgólézer. Ahhoz, hogy a szintező lézer kiválóan működjön, és egyenes vonalat húzzon, jó ha van hozzá állvány is. A legegyszerűbb és legelterjedtebb megoldás az állítható magasságú háromlábú állvány. Van falra csavarható tartó változat is, attól függően, hogy mire szeretnénk alkalmazni, pincékben például vagy álmennyezet készítésekor.

A szintező lézer szerkezet felépítése egyszerű; két ceruzaelem energiájából határozott kontúrú lézervonalat vetít ki, kb. 10-15 m távolságban még értékelhető fényerővel. A lézervonal elforgatható, így a vízszintes és függőleges síkok között bármilyen tetszőleges szögbe beállítható. Az alapkészülék egy szintezőtalpra rögzíthető. Sík felületre téve három szintezőcsavar és az előbb már említett buborékos vízszintmérők segítségével állítható be a készülék vízszintes síkja. A lézeres szintezőt általában építészek használják. A vízszintes és függőleges vonalak nagy hosszúságban a falra vetíthetők, így könnyen ellenőrizhetjük az állítási vonalakat, függőlegességet, vízszintességet. Helyettesíti a csapózsinórt és a függőónt, segít a mérésekben. Ez utóbbi tulajdonságának már a festők és a burkolók vehetik hasznát.

Kínálatunkban több tucat termékből választhatsz, ha segítségre volna szükséged, hívj minket a fent megjelölt telefonszámon!