Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Fa létrák

Könnyűnek tűnik, de nem az: ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra ideális fa létrát, először azt kell eldönteni mikor, és mire akarjuk használni. Nem mindegy, hogy a falétrét otthoni barkácsoláshoz, ritka használathoz vagy profi munkához, mindennapi használatra választjuk. Összegyűjtöttük mire figyelj a fa létra választásakor.
 

Rendezés:

Masszív fa létrák szabvány szerint!

Amit tudni kell a fa létráról
Egy létra lehet egy oldalon járható, és két oldalon járható létra. Az egy oldalon járható létra az a típus, amire csak az egyik oldalról tudsz fellépni, ezért valaminek neki kell döntened, hogy felmehess rajta. A mi kínálatunkban nem találsz egy oldalon járható létrát, minden falétránk kétoldalon járható, mert az a modernebb, a biztonságosabb.

A mi modern fa létráink kétoldalon járhatóak. A létra faanyaga kezelt, csomómentes, és csiszolt, erős masszív, nem igényel különösebb törődést és a Magyar Szabványnak megfelel, 120-15 kilogramm teherbírásúak. A kínálatunkban található falétrák megközelítőleg 0,5-2,5 méterig használhatóak. Maximálisan odafigyelünk a biztonságodra, ezért a létrák fokai megerősítettek, csúszásmentesek, és középen a szétcsúszást megelőzhető láncokkal látták el őket. 

Így válaszd ki a falétrát
Az összes fa létránk biztonságos, megfelel a Magyar Szabványnak, ezért talán az a legfontosabb kérdés, hogy hány fokból álljon, és milyen magasságig tudd használni. A legmagasabb (8 fokos) fa létráink munkamagassága 229 centiméter (ilyen magasan állsz a legfelső fokán) és ebben az esetben extra biztonsági lánccal is védünk a szétcsúszás ellen.