Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Széfek

A megfelelő digitális széf, bútorszéf kiválasztása bonyolult, nehéz feladat, mert számtalan szempontnak kell egyszerre megfelelniük: illjenek az enteriőrbe, legyenek feltörhetetlenek, hosszú élettartamúak, biztonságosak, védjék meg az értékeinket, miközben (számunkra) legyenek kellően egyszerűek ahhoz, hogy akár minden nap tudjuk őket használni. Összegyűjtöttük a nálunk kapható széfeket, és segítünk kiválasztani a számodra megfelelőt. 
 

Rendezés:

Biztonság mindenek felett!

 
Mi van a magyar széfekben?
Nemrég készült egy felmérés, amiből az derült ki, hogy mi magyarok legtöbbször kulcsokat (autó és lakáskulcsokat, üzlet, és irodakulcsot) készpénzt, és ékszereket tartunk a széfünkben (néha ott tároljuk az okiratokat, a diplomáinkat, fontos papírokat, részvényeket is). A felmérésből az is kiderült, hogy egy széfben tárolt átlagos érték 14 000 000 forint. Ennyit bízol tehát rá a falba építhető széfedbe, vagy a bútorszéfedre. Éppen ezért nálunk a szerszámKell-nél kizárólag olyan széfeket forgalmazunk, amelyek biztonságosak.

Így válassz széfet!
Sokan javasolják azt, hogy először készítsünk egy listát arról, hogy majd mit szeretnénk a széfben tárolni. Abból a listából kiderül, hogy mekkora a széf amire szükségünk van (attól függően mit teszünk bele). Fontos, hogy hova szeretnéd elrejteni a széfedet. Ha nincsenek milliárdos értékeid akkor – talán - annyira talán nem kell komolyan venned, mint a filmekben: nincs szükség széfszobára, rejtett falakra: tökéletes megoldás lehet egy falba építhető széf, vagy egy bútorszéf is. A helyet azért érdemes jól megválasztani mert ha gyakran használod a széfet akkor könnyen elérhető helyen kellene tárolni. Érdemes átgondolni a zártípust, mert van számkódos, ujjlenyomatos és kulcsos széf is. És persze a legfontosabb a biztonság: egy széf feladata az, hogy ne tudd feltörni. Érdemes utána olvasni melyiket a legnehezebb, vagy melyiket lehetetlen.

A falba építhető széf
A falba építhető széfek a legbiztonságosabbak, kompaktak, és mivel szinte hozzáférhetetlenek (ki kell miattuk bontani a falat, ami hatalmas zaj, és nincs rá idő sem) és elrejthetőek (akár egy festmény, egy szekrény mögé) ezért ideálisak. Hátrányuk, hogy érdemes előre elgondolni hova helyezzük majd el, bár utólag is beépíthetők. Előnyük, hogy a kis támadási felület miatt nehezen hozzáférhetők. Különböző méretekben, anyagokban és zárokkal is elérhetőek a kínálatunkban. 

A bútorszéfek
A bútorszéfeket (ahogy a nevükből látszik) bútorokba lehet beépíteni, de ez nem hátrány, hiszen éppen olyan biztonságosak, mint a faliszéfek. Minden olyan előnnyel rendelkeznek, mint a faliszéfek (természetesen a megfelelő rögzítés fontos) és ugyanúgy számkódos, és kulcsos verzióban is kaphatóak, különböző méretekben.


Tudjuk, hogy fontos számodra az értékeid biztonsága, ezért, ha bizonytalan vagy, hogy melyik széf számodra az ideális akkor kérd a szakértőink segítségét emailben, vagy telefonon.