Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Fényerősségmérők (Lumen és Lux mérőműszerek)

Professzionális Holdpeak fényerősség mérők széles választékát találod a SzerszamKell online barkácsáruházban. Minden Holdpeak mérőműszerre 3 év garanciát vállalunk! Országos házhoz szállítás, hatalmas választék és raktárkészlet, kedvező árak...

Rendezés:

A fényerősség mérésére többféle mértékegység szolgál

A fénymérés az az eljárás, mellyel különböző fényforrások erejét lehet összehasonlítani. A fényességmérő analizálja a felületet és megmutatja az eredményt. Minden felület jellemzője, hogy tükrözi a fényt. Ezt a jellemzőt használja a fényességmérő, hogy fényt küldjön a felületre. Ez akkor történik, amikor a ABM-IGM 60 60°-os szögben van. A kibocsátott fény nagy része behatol a felületbe és a maradék fény részecske visszaverődik a felületről. Aztán a fényességmérő kiszámolja a felület fényességértékét a visszaverődött fényből. Az így mért érték eltárolható közvetlenül a fényességmérőn. A fényességmérőt különösen olyan területeken használják, ahol fontos, hogy a felületeknek ugyanaz legyen a szerkezete, és így ugyanolyan felületi jellemzőik legyenek. Ez a minőség-ellenőrzésben gyakran történik. Így a fényességmérő egy mérőeszköz, ami rengeteg különböző cégben használható.