Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Kerti zuhanyok - teraszpárásitók, párakapuk és árnyékoló napvitorlák

A nyári melegben a vizpermetet szóró párakapuk, kültéri párásitók akár 5 - 8°C hőérzet csökkenést is okozhatnak. Vannak személyi párásitók, illetve teraszokra, kültéri kiülőkre szerelhető párásitók is. Ajánljuk otthonra, éttermekbe, kávézók teraszára. Nagy vendéglátóipari egységekbe és ahol nagy területet kell hűteni, oda a ventillátorral kombinált terasz klimákat ajánljuk. A kerti zuhanyok minden kert elengedhetetlen része. Nálunk válogathat különböző párásitók, kültéri klimák és zuhanyzók nagy választékából. Szezonban raktárról egy napon belül szállitjuk ki a felüdülést segitő termékeinket, mert tudjuk, hogy a nyári forróságban milyen hosszú akár egyetlen nap is. Zavarja a vakító tűző nap? Olcsó árnyékoló napvitorlá mely egyszerűen házilag felszerelhető, széles választékban...

Rendezés:
Külső raktárban
39.690 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
4.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
7.430 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
9.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
2.380 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
5.660 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
16.190 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
4.480 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
3.240 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
1.860 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
1.860 Ft

Kerti zuhany, párásító kapu

Mindenki kerti medencét szeretne, de nem biztos, hogy arra van szükséged. Kétségtelen, hogy a forró nyári napokon szuper ötlet egy (szinte bármekkora méretű) kerti medence, de sokszor előfordul, hogy egy kerti zuhany, vagy egy párásító kapu sokkal jobb megoldás.

Azt szeretnénk, hogy a kerted, nyáron a legjobb hely legyen, ahol lehetsz: a saját kerted egyben a legjobb strand is a környéken. Azt szeretnénk amit te: azt, hogy élmény legyen kiülni a kertedbe, és élvezni a teraszpárásító és a kerti zuhanyok adta korlátlan lehetőségeket.

A kerti zuhany, és a teraszpárásító vagy a párakapu sokkal kisebb befektetés, mint egy medence, szinte semennyi karban tartást nem igényelnek, a fenntartásuk is jóval költséghatékonyabb, miközben szuper élményt nyújtanak és kényelmes megoldás akkor, ha szeretnéd magad lehűteni egy forró nyári napon.

Egy teraszpárásítót nagyon könnyű telepíteni, előnye, hogy kevés vizet használ, hiszen vízpárát permetez, és könnyen oda telepíthető ahová éppen szeretnéd. A nálunk kapható teraszpárásító minden olyan alkatrészt tartalmaz, ami kell a telepítéshez.

A kültéri párakapuk nagy előnye, hogy vízpermetet locsolva egyszerre kötöd meg a levegőben szálló port, és akár jó pár fokkal alacsonyabb hőmérsékletet is tudsz csinálni. A párakapu nagyon kevés vizet fogyaszt.

A kerti zuhanyok pedig azért lesznek a kedvenceid, mert egy forró nyári napon már nincs szükséged arra, hogy beszaladj a kertből a házba lezuhanyozni, hiszen megteheted ezt akár a kertedben is. A legtöbb nálunk kapható kerti zuhany nem egyfunkciós, ezért igazi élmény vele a zuhanyzás. 

Válaszd a neked megfelelő kerti zuhanyt, párásítót, párakaput, és szerezd meg most. Ha szakértő segítségre van szükséged, hívj minket, és segítünk kiválasztani a neked ideális megoldást.

Napvitorla és a biztonságos árnyékolás

A klímaváltozásnak köszönhetően a napvitorlák mára hazánkban is egyre keresettebbek. Népszerűségüket növeli, hogy nem csak kiválóan betöltik napvédő funkcióikat, hanem modern stílusa miatt ékes dísze is a teraszoknak, kerteknek. 
Elterjedésük a déli féltekéről indult, ahol is az embereknek az erős nap ellen, egy olyan mobil napvédő rendszert kellett kitalálni, amely könnyedén felállítható a szabadban, a strandokon és a medencék felett. Manapság praktikusságának köszönhetően elérte az egyik legelőkelőbb helyet az árnyékolók körében. 

A napvitorla sajátossága

A napvitorla egyik különleges sajátossága a napernyőkkel és könyökkaros napellenzővel szemben, a könnyű kezelhetőség és telepítés. A beárnyékolni kívánt terület szinte, bármekkora lehet, hiszen ha nem egy, akkor több napvitorlával ez a probléma könnyedén megoldható.

A napvitorlával szemben támasztott követelmények

A napvitorla fő feladata kétségtelenül, hogy megóvjon minket a nap melegétől és az UV sugarak káros hatásaitól. Azonban egy profi, minőségi napvitorla ellenáll az időjárás viszontagságainak is, mint az erős szél, vagy a heves esőzés. Lehetőség szerint ne gyűjtse össze se a port, se a csapadékot, illetőleg a napsugárzás ne szívja ki a színét, az anyaga tartsa meg hosszabb használat után is a rugalmasságát és a rögzítési pontok stabilan tartsanak ki, akkor is ha, nagyobb lökésszerű terhelések érik. 

A napvitorla típusai mozgatásukat tekintve

Sokan választják a napvitorla legegyszerűbb, fix rögzítésű változatát, amely egyszerűsége folytán a legkisebb anyagi befektetést is jelenti.  Ebben az esetben a napvitorlát textil kötelekkel feszítjük a megfelelő pontokhoz vagy napvitorla oszlopokhoz.
A következő típus, amely kézi erővel mozgatható. A legmodernebb és legdrágább változatok a motoros mozgatású napvitorlák, amelyek már automatizáltan beállíthatók, például napszaknak megfelelően a motor automatán éjszakára feltekercselje a napvitorlát.
Ezek a rendszerek már annyira fejlettek, hogy akár mobil telefonnal is irányíthatók, továbbá kiegészíthetők szélérzékelővel, így erős szél esetén maguktól összetekercselődnek.
A betekerhető napvitorláknak további két változata van, az egyik a mobil oldalkaros, a másik pedig a lábakra állított. A lábakra állított változat nagyobb teraszok, elegáns lefedésére alkalmas.

A napvitorla anyaga és formái 

Kezdetben a napvitorlák sűrű szövésű poliészter textíliákból készültek, de mára a nagy teherbírású HDPDE monofil MESCH hálók, valamint az ACRIL és NANO szöveteket jöttek divatba. 
A napvitorlák formáinak is méreteinek határa szinte a csillagos ég. A gyártók az egyedi kívánságokat könnyedén teljesítik. Azonban a standard az egyenlő oldalú és derékszögű, négyzet, téglalap alakú napvitorla, de nem ritkák az ötszög és hatszög alakú változatok sem.
Az egyedi tervezésben sokat segíthetnek a gyártók 3D-ben elkészített látványtervei.