A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Üthető csavarhúzók és üthető csavarhúzó készletek

Lapos és csillag PH és SL fejjel készült üthető csavarhúzók és készletek, mely akár villáskulccsal is megfogható profi minőségben széles választékban, azonnal, raktárról a SzerszamKell online barkácsáruházban országos házhoz szállítással!

Rendezés:

A villáskulccsal megfogható üthető csavarhúzók nagy előnye, hogy a villáskulcs karja által jóval nagyobb forgatónyomatékot állíthatunk elő kezünkkel mint a hagyományos nyeles csavarhúzók esetén csuklóból. Ha ez a nyomaték sem lenne elég a csavar kioldásához az üthető csavarhúzóval dinamikus terhelésekkel - azaz ütésekkel - rendkívül nagy pillanatnyi forgatónyomatékot szabadíthatunk a csavarfejre. A berohadt csavarok nagy része ilyenkor már megadja magát. Célszerű csavarlazító, WD-40 vagy hasonló olajzó spray használata mely tovább könnyíti a berohadt csavarfej kioldását. Az üthető csavarhúzó véséshez vagy akár hidegvágáshoz is használható edzett acélötvözet alapanyaga révén. Attól sem kell félni, hogy a nyele esetleg leválik, mert az üthető csavarhúzók egy anyagból kerülnek kialakításra, a nyél csupán kívülről köré van fonva. A jobb minőségű üthető csavarhúzók olajálló, ergonomikus csúszásmentes nyéllel készülnek.

Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Amit sosem tudtál a csavarhúzódról

Egy érdekesség. A csavarok egy részéhez kulcsot, még a másik részéhez csavarhúzót használunk. Ezt általánosságban az határozza meg, hogy a csavart kívülről kell megfogni a szerszámmal vagy pedig a csavar fején belül van kialakítva a befogadó rész, melyeket belső kulcsnyílású csavaroknak nevezünk. Előző esetben csavarkulcsról (pl. sima hatlapfejű csavar esetében), még utóbbiaknál csavarhúzóról (például csillagfejű csavarok esetében) beszélünk.

PowerPlus barkácsgép család 3 év garanciával

PowerPlus® barkácsgép család 3 év teljes körű garanciával, Kreator® igényes kivitelű és minőségi tartozék illetve szerszámkészlet család... A PowerPlus minőségét egyedülálló 5 lépcsős "PowerPlus Quality Control" elnevezésű minőségbiztosításának köszönheti, mely az alapanyag vizsgálattal kezdődik és a gyártósor végén az elkészült barkácsgép beindításával illetve tesztelésével zárul...

Tavaszi fűszellőztetés és talajlazítás

A talajlazító és fűszellőztető feladata, hogy fellazítsák a talajt, eltávolítsák a fűnyírás során keletkezett vagy elhalt fűszálakból képződött filcesedett réteget valamint, hogy lazítsák a gyökérállományt, ezzel biztosítva a talaj vízbefogadó képességét és levegőztetését.