A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

Üthető csavarhúzók és üthető csavarhúzó készletek

Lapos és csillag PH és SL fejjel készült üthető csavarhúzók és készletek, mely akár villáskulccsal is megfogható profi minőségben széles választékban, azonnal, raktárról a SzerszamKell online barkácsáruházban országos házhoz szállítással!

Rendezés:
4.656 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
2.440 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
1.797 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül

A villáskulccsal megfogható üthető csavarhúzók nagy előnye, hogy a villáskulcs karja által jóval nagyobb forgatónyomatékot állíthatunk elő kezünkkel mint a hagyományos nyeles csavarhúzók esetén csuklóból. Ha ez a nyomaték sem lenne elég a csavar kioldásához az üthető csavarhúzóval dinamikus terhelésekkel - azaz ütésekkel - rendkívül nagy pillanatnyi forgatónyomatékot szabadíthatunk a csavarfejre. A berohadt csavarok nagy része ilyenkor már megadja magát. Célszerű csavarlazító, WD-40 vagy hasonló olajzó spray használata mely tovább könnyíti a berohadt csavarfej kioldását. Az üthető csavarhúzó véséshez vagy akár hidegvágáshoz is használható edzett acélötvözet alapanyaga révén. Attól sem kell félni, hogy a nyele esetleg leválik, mert az üthető csavarhúzók egy anyagból kerülnek kialakításra, a nyél csupán kívülről köré van fonva. A jobb minőségű üthető csavarhúzók olajálló, ergonomikus csúszásmentes nyéllel készülnek.

Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?