Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Szemetesek, papírkosarak, szelektív hulladékgyűjtők

Szelektí hulladékgyűjtők, pedálos fedeles szemetesek széles választékát találod a SzerszamKell online barkácsáruházban az egyszerű műanyag kukától az igényes szálcsiszolt formatervezett fedeles szemetesig. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak, SzerszamKell...

Rendezés:

Papírvágó

Központi raktáron
1.590 Ft

Műanyag piktogram matrica

Áruházi raktáron
695 Ft 591 Ft

Papír piktogram matrica

Áruházi raktáron
695 Ft 591 Ft

Szenzoros kuka, 52l

Előrendelhető
27.790 Ft

Szemetes kuka tető emelő 120L

Áruházi raktáron
11.290 Ft 8.610 Ft

Szelektív hulladékgyűjtők, szemetesek, papírkosarak, kukák

Többféle szemetes kukát találsz a kínálatunkban: az akár szenzoros, vagy nyomófedeles, pedálos néhány tíz literes lakásban, konyhában használható szemeteskukától az 50 literes (szelektív) szemeteskukán át, a klasszikus, 80 vagy 120 literes „zöld” sztenderd szemeteskukán át a színes, akár nagyobb 120-150-240 literes szemeteskukáig. Akkor sincs gond, ha megsérül, vagy eltörik egy kuka, mert különböző színű és méretű fedeleket is találsz nálunk.

Így csoportosítjuk a szemeteskukákat

A szemetes kukákat többféleképpen lehet csoportosítani. Méret, felhasználás, és a felhasználás helye szerint is. A legegyszerűbb szemeteskuka csoportosítás a használat szerinti.

Szemetes kuka a lakásban

A lakásban tartott szemeteskukával szemben teljesen más elvárásaink vannak, mint a kertes házhoz való gyűjtőkukákkal. A lakásban tartott szemetesek általában kisebb űrmértékűek, az ilyen szemetesek legtöbbször fémből készülnek (ha fényesek akkor polírozták is őket). Elvárt tőlük, hogy tökéletesen csukódjanak, és szagmentesen tárolják a bennük levő szemetet. A legtöbb szemetes belseje kivehető, mosható a könnyebb tisztán tartás miatt. A legegyszerűbb változata a pedálos (egy pedálra lépve nyílik a teteje, az higiénikus) de létezik szenzoros, (akkor nyílik a fedele, ha fentről jövő mozgást érzékel) változata is. 

Szelektív szemeteskuka

A szelektív szemeteskukák általában erős műanyagból készülnek. Tulajdonképpen alkalmasak kültéri (UV védelemmel rendelkeznek), és beltéri tárolásra is. A szelektív kukák teteje más és más színű ez tulajdonképpen azt jelzi, hogy milyen szemetet kell beleraknunk. A szelektív szemeteskukák 50 literesek, ez elég arra, hogy egy lakást, egy irodát gond nélkül kiszolgáljon.

A kültéri szemeteskukák

A kültéri szemeteskukák családi, és kertes házba valók, ahol a szemetet meghatározott időnként viszi el a szolgáltató. Mivel az ilyen kukákba akár egy hétig is gyűjthetjük a szemetet, fontos, hogy a nehéz súlyuk ellenére is könnyen mozgathatóak legyenek (ezért rendszerint kerekekkel felszereltek) UV állóak, hogy a nap ne tehessen bennük kárt, és előre el kell dönteni azt, hogy milyen űrmértékűek legyenek. Az ilyen kukák kis légnyílásokkal rendelkeznek, amik biztosítják a szellőzést. A klasszikus kültéri kuka zöld, de már sárga, piros, vagy egyéb más színekben is elérhetőek. A fedelük vagy pedállal, vagy kézzel nyithatók.

A nálunk kapható összes kuka kitűnő minőségű, tartós, a kukákra jótállást adunk.  Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni, és szakmai segítséget kérni akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt.