Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Szemetesek, papírkosarak, szelektív hulladékgyűjtők

Szelektí hulladékgyűjtők, pedálos fedeles szemetesek széles választékát találod a SzerszamKell online barkácsáruházban az egyszerű műanyag kukától az igényes szálcsiszolt formatervezett fedeles szemetesig. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak, SzerszamKell...

Rendezés:

Szenzoros szemetes, 30L

Központi raktáron
25.390 Ft

Szenzoros kuka, 52l

Központi raktáron
29.990 Ft

Szenzoros szemetes, 42L

Központi raktáron
27.690 Ft

Szenzoros szemetestető

Központi raktáron
16.890 Ft

Papírvágó

Rendelésre 2-7 nap
1.590 Ft

Szelektív hulladékgyűjtők, szemetesek, papírkosarak, kukák

Többféle szemetes kukát találsz a kínálatunkban: az akár szenzoros, vagy nyomófedeles, pedálos néhány tíz literes lakásban, konyhában használható szemeteskukától az 50 literes (szelektív) szemeteskukán át, a klasszikus, 80 vagy 120 literes „zöld” sztenderd szemeteskukán át a színes, akár nagyobb 120-150-240 literes szemeteskukáig. Akkor sincs gond, ha megsérül, vagy eltörik egy kuka, mert különböző színű és méretű fedeleket is találsz nálunk.

Így csoportosítjuk a szemeteskukákat

A szemetes kukákat többféleképpen lehet csoportosítani. Méret, felhasználás, és a felhasználás helye szerint is. A legegyszerűbb szemeteskuka csoportosítás a használat szerinti.

Szemetes kuka a lakásban

A lakásban tartott szemeteskukával szemben teljesen más elvárásaink vannak, mint a kertes házhoz való gyűjtőkukákkal. A lakásban tartott szemetesek általában kisebb űrmértékűek, az ilyen szemetesek legtöbbször fémből készülnek (ha fényesek akkor polírozták is őket). Elvárt tőlük, hogy tökéletesen csukódjanak, és szagmentesen tárolják a bennük levő szemetet. A legtöbb szemetes belseje kivehető, mosható a könnyebb tisztán tartás miatt. A legegyszerűbb változata a pedálos (egy pedálra lépve nyílik a teteje, az higiénikus) de létezik szenzoros, (akkor nyílik a fedele, ha fentről jövő mozgást érzékel) változata is. 

Szelektív szemeteskuka

A szelektív szemeteskukák általában erős műanyagból készülnek. Tulajdonképpen alkalmasak kültéri (UV védelemmel rendelkeznek), és beltéri tárolásra is. A szelektív kukák teteje más és más színű ez tulajdonképpen azt jelzi, hogy milyen szemetet kell beleraknunk. A szelektív szemeteskukák 50 literesek, ez elég arra, hogy egy lakást, egy irodát gond nélkül kiszolgáljon.

A kültéri szemeteskukák

A kültéri szemeteskukák családi, és kertes házba valók, ahol a szemetet meghatározott időnként viszi el a szolgáltató. Mivel az ilyen kukákba akár egy hétig is gyűjthetjük a szemetet, fontos, hogy a nehéz súlyuk ellenére is könnyen mozgathatóak legyenek (ezért rendszerint kerekekkel felszereltek) UV állóak, hogy a nap ne tehessen bennük kárt, és előre el kell dönteni azt, hogy milyen űrmértékűek legyenek. Az ilyen kukák kis légnyílásokkal rendelkeznek, amik biztosítják a szellőzést. A klasszikus kültéri kuka zöld, de már sárga, piros, vagy egyéb más színekben is elérhetőek. A fedelük vagy pedállal, vagy kézzel nyithatók.

A nálunk kapható összes kuka kitűnő minőségű, tartós, a kukákra jótállást adunk.  Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni, és szakmai segítséget kérni akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt.