Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Keverőgép kínálatunk

Legyen szó festő-, hidegburkoló vagy kőművesmunkálatoknál, egy festék- vagy malterkeverőgép mindig jó szolgálatot fog tenni. Kialakításunknak köszönhetően ezek a gépek kis fordulatszám mellett is nagy nyomatékkal képesek dolgozni, így biztosítva a homogén elegy létrejöttét akár  festékről, csemperagasztóról, habarcsról vagy betonról van szó. Hobbi és profi szakember egyaránt megtalálja kínálatunkban a hozzá illő szerszámot.
Rendezés:

Extol keverőgép 1600W

(1)
Központi raktáron
51.890 Ft

Extol keverőgép 1200W

Központi raktáron
43.690 Ft

Vorel Habarcskeverő

Rendelésre 2-7 nap
3.410 Ft

Makita M6600 keverőgép

Központi raktáron
37.290 Ft

Makita UT1600 keverőgép

Központi raktáron
184.990 Ft

A keverőgépek széles skálája kínál megoldást mind a hobbi, mind a professzionális felhasználók számára, akik festék-, habarcskeverésre vagy egyéb anyagok homogén összekeverésére keresnek megbízható eszközt. A kategória festékkeverő gépeket, habarcskeverőket és keverőszárakat foglal magában, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő modellt attól függően, hogy milyen anyagokkal dolgozik, és milyen gyakran használja a gépet.

Ebben a szegmensben a termékek között megtalálhatók mind az egyszerű, kevésbé bonyolult modellek, mind a nagy teljesítményű, ipari használatra tervezett gépek. Az árak is változatosak, így mindenki gazdaságosan találhat megoldást az igényeinek megfelelően. 

Milyen típusú keverőgépet érdemes választani a különböző anyagokhoz?

A keverőgépek kiválasztásánál alapvető szempont, hogy milyen anyagok keverésére használjuk a gépet. A festékkeverő gépek kisebb teljesítményű motorral is képesek hatékonyan működni, mivel a festékek általában könnyebben keverhető anyagok. Ezzel szemben a habarcskeverőknek nagyobb teljesítményű motorra és erősebb keverőszárra van szükségük, mivel a habarcs sűrű és nehéz anyag. A keverőszárak kiválasztása során figyelembe kell venni a szár anyagát és formáját, hogy az optimálisan működjön az adott anyaggal. Fontos, hogy a gép teljesítménye megfeleljen az adott feladat igényeinek, hiszen ez garantálja a hosszú távú hatékonyságot és megbízhatóságot.

Hogyan válasszunk keverőgépet hobbi vagy professzionális felhasználásra?

Hobbi felhasználásra általában elegendő egy kisebb teljesítményű, könnyen kezelhető keverőgép, amely alkalmankénti használatra is alkalmas. Ezek a gépek általában könnyebb anyagok, például festékek keverésére ideálisak. Professzionális felhasználás esetén azonban fontos, hogy a keverőgép robosztus kialakítású legyen, képes legyen hosszantartó, intenzív munkára, és alkalmas legyen nehezebb anyagok, mint például habarcs keverésére is. Itt a motor teljesítménye, a keverőszár ellenálló képessége és a gép általános tartóssága lép előtérbe. A professzionális gépek gyakran rendelkeznek további funkciókkal, mint például sebesség-szabályozás, amely lehetővé teszi a keverés finomhangolását a különböző anyagokhoz.

Milyen karbantartási tippeket kell követni a keverőgépek esetében?

A keverőgépek karbantartása kulcsfontosságú a hosszú élettartam és a megbízható működés érdekében. Rendszeresen tisztítani kell a keverőszárakat és a gép belsejét, hogy elkerüljük az anyagok megkeményedését és felhalmozódását, amely hosszú távon károsíthatja a motort és más alkatrészeket. Az ellenőrzést nem szabad elhanyagolni, különös tekintettel a kopó alkatrészekre, mint a szénkefék és csapágyak. Ezenkívül ajánlott a gép kenése is, különösen a nagy igénybevételnek kitett részek esetében, hogy a keverőgép simán és hatékonyan működjön minden használat során.

Kinek és hova, milyen területre ajánlott egy ilyen szerkezet?

A keverőgépek széleskörű felhasználása teszi őket nélkülözhetetlen eszközzé sok területen. Hobbi alkotóműhelyekben, otthoni felújítások során vagy kisebb építkezéseken ideális választás lehet egy keverőgép, amely segíti a festékek, lakkok vagy más anyagok homogén keverését. Professzionális környezetben, mint például nagy építkezések vagy ipari felhasználás, a nagy teljesítményű habarcskeverők nélkülözhetetlenek, hiszen ezek a gépek képesek nagy mennyiségű anyag gyors és hatékony keverésére.

A keverőgépek egyedülálló képessége, hogy homogén keveréket biztosítanak, más típusú eszközökkel, mint például kézi keverőkkel vagy egyszerű fúrógépekkel ellátott keverőszárakkal összehasonlítva. Ezek a gépek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy bírják az anyagok súlyát és viszkozitását, így hatékonyabbak és megbízhatóbbak a különböző keverési feladatok során.

A keverőgépekkel kapcsolatos gyakori problémák között szerepelhet a túlmelegedés, amely intenzív használat során jelentkezhet. A megfelelő karbantartással és a motor időszakos pihentetésével ezek a problémák megelőzhetők. Továbbá, a keverőszárak eldeformálódása vagy törése is előfordulhat, különösen ha nem megfelelő típusú szárat használnak a keverendő anyag sűrűségéhez képest. Az ilyen típusú meghibásodások elkerülésére érdemes mindig a gyártó által ajánlott keverőszárakat használni, és rendszeresen ellenőrizni azok állapotát.