Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

1 és 2 komoponensű ragasztók - Tömítőanyagok

Eltört, megrepedt fém és műanyag alkatrészek? Túl drága lenne az új? A megoldás a ragasztás! Magas minőségű és szupererős egy és kétkomponensű epoxy ipari ragasztók, pillanatragasztók, tömítőgyurmák akrilok és szilikonok olyan gyártóktól mint Devcon®, Chemistik, Versachem, stb. Mindenféle anyaghoz talál (fém, fa műanyag, üveg, kerámia) speciális ragasztót, nagy kötúőerejűt és gyorskötőt egyaránt.

Rendezés:

Cípőragasztó

Központi raktáron
1.550 Ft

FBS szilikonos ragasztó, 70g

Rendelésre 2-7 nap
2.010 Ft -tól

Gorilla Wood faragasztó, 532ml

Rendelésre 2-7 nap
2.290 Ft -tól

Hol kapok jó ipari ragasztót?

A minőségi ipari ragasztók általában két komponensű, epoxy alapú ipari ragasztók. Az univerzális pillanatragasztók előnye az olcsóság és az univerzális felhasználás, szinte minden anyagot ragaszt. Azonban nem mindent. Speciális helyeken, ahol speciális anyagot kell ragasztani, vagy extrém körülményeknek van kitéve, hő, mozgás, nedvesség - oda már ipari ragasztót kell használnunk. Az ipari ragasztók minden anyaghoz és feladathoz külön kaphatóak. Fémragasztók, műanyag ragasztók, fa és üvegragasztók. A nagy kötőerejű ipari ragasztók általában epoxy alapú ragasztók. A két komponenst egyenlő arányban kell bekeverni, a kötési idő az elegyedéstől számitva indul. A gyorskötésű epoxy ipari ragasztók akár 5 percen belül is kikeményednek. A kikeményedett ipari ragasztók - tipustől függően - akár csiszolhatóak, forgácsolhatóak. Ipari ragasztókon kivül széles választékát találja gumi, bőr, műbőr és PVC ragasztóknak is a SzerszamKell barkácsáruházában. A faragasztók kikeményedés után átlátszóak, csiszolhatóak.

Egy és kétkomponensű ipari epoxi ragasztók

Az 1 és 2 komponensű ragasztók kiváló tapadási tulajdonságuknak köszönhetően igen sokféle anyag ragasztására alkalmasak, mint például fémek, kerámiák, üveg, fa és a legtöbb műanyag. Szobahőmérsékleten vagy magasabb hőmérsékleten gyorsan megkötnek és ideálisak a hegesztés és a szegecselés kiváltására korróziómentes, csökkentett feszültséggel rendelkező ragasztott kötéssel az automatikus gyártási folyamatokban.