Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Felfújható peremű medencék

A felfújható medencék rendkívül egyszerűen és gyorsan házilag felállíthatóak. Nem kell hozzá más, csak felfújni a karimáját levegővel, majd megtölteni vízzel. A víz fogja megemelni a levegővel telt karimát, mire feltöltődik a medence eléri végleges alakját. Minden felfújható peremű medencénk kompletten vízforgatóval és szűrővel együtt küldjük. Önnek csak össze kell szerelnie és élvezni! Termékeinknél alul talál telepítő videót is a "Részletes leírás és termék videó fülre kattintva. A medencéket időnként vegyszerezni kell. ez időjárástól és használattól függ. Talál hozzá nálunk takarót is, mellyel megóvhatja a vizet és a medencét esetlege vihar esetén a levektől ágaktól. A medence vize sokkal hosszabb ideig tiszta marad, a vegyszerezési költség kevesebb lesz. Letakarva melegebb is a víz néhány fokkal.

Rendezés:

A felfújható medence kertjébe viszi a valódi strandélményt!

A felfújható medence, mint ahogy az az elnevezéséből is, minden kétséget kizáróan kiderül kényelmes, praktikus megoldás, és tökéletes végeredményt garantáló alternatíva! Ha saját strandot szeretnél kialakítani udvarodban, ha kerítéseden belül élveznéd a víz nyújtotta, csobbanásnyi örömöket, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Maga a szerkezet roppant egyszerű, így az összeszerelésétől nem kell tartanod. A karimáját kell levegővel megtöltened, azaz a peremén keresztül fújhatod fel a rendszert. Víz nélkül a medence alaktalannak fog tűnni, de ne ijedj meg, ez így teljesen természetes. A végső, tökéletes formáját ugyanis a beleeresztett víz hatására éri el, ami szépen felnyomja, és kiegyenesíti a medence szélét, ezzel formás megjelenést biztosítva a számára.

Az alapanyag milyensége nagyon meghatározó, mivel gyakorlatilag az élettartam hossza függ attól, hogy milyen erősségű gumi alkotja medencéd vázát. Egyrészt a ránehezedő nyomás, ami a víz miatt normális kikezdi ellenállóságát, ám ez természetes, hiszen funkcionalitását tekintve erre lett tervezve. Másrészt a benne lubickolók is könnyedén feszegethetik a határokat: a hirtelen mozdulatok, erőteljes rúgások, kapálózások kellően nagy kihívás elé állíthatják az eszközt. Nyilván ez is benne van a pakliban, hiszen a felhőtlen, korlátlan alkalmazáshoz az is hozzá tartozik, hogy a pancsolás pillanatait nem fékezik, kívülről jövő tényezők.

A felfújható medence egyéb alkatrészeiről

Ha megvagy az összeszereléssel, és már tele töltötted a rendszert vízzel, akkor ideje, hogy a szűrőről, és a vízforgatóról is essen néhány szó. Ezek azok a „láthatatlan” alkatrészek, amik nélkül a víz tisztasága egy pillanatig sem garantálható. Biztosan láttál már ronda, zöld, algás vizet, aminek a szaga is arról árulkodott, hogy a higiéniai feltételek nem biztosítottak. A víz élő terület, és a környezeti elemek nyilván nem hagyják érintetlenül. A rovarok, bogarak, a bele szálló szennyeződések (pollenek, falevelek stb.) teljesen természetes közeget képeznek. Ám, mivel a rendszer önmagában zárt, így segítség nélkül nem képes tisztulni, az élő variációkkal ellentétben. Ezért fontos, hogy az ehhez szükséges körülményeket is hiánytalanul garantáld!