Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Raklapemelő békák, magassági raklapemelők EUR palettákhoz

Minőségi szállítóeszközöket, szabvány EUR raklaphoz készült raklapemelőket, magassági raklapemelőket forgalmazunk alacsonyprofilú és akár teljes rozsdamentes kivitelben is pl. élelmiszer ipar számára. Emelett megtalálhatóak molnárkocsik, lépcsőnjáró molnárkocsik raktárakba, üzemekbe, valamint összecsukható kiskocsik például mozgóárusoknak. A SzerszamKell fontosnak tarja, hogy a forgalmazott termékek strapabíróak, jó minőségűek legyenek és legfőképp kiváló ár-érték aránnyal rendelkezzenek. E szempont alapján szerezzük be termékeinket. Minden raklapemelő és egyéb kézikocsi, molnárkocsi leírásában megtalálható az alapanyag, anyagminőség és minőségi besorolás aszerint, hogy milyen intenzitású használatra való, vagy kiknek ajánljuk. A SzerszamKell a legtöbb forgalmazott molnárkocsit, raklapemelő békát kipróbál mielőtt ajánlaná. Minden raklapemelőt és kézi molnárkocsit országosan házhoz szállítunk!

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
714.990 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
828.990 Ft

Professzionális raklapemelő megoldások

Professzionális raklapemelő megoldásokra van szükség? A SzerszamKell.hu webáruház kínálatában szereplő raklapemelők minden minőségi elvárásnak maradéktalanul megfelelnek. A modern raktártechnika elképzelhetetlen megfelelő raklapemelő béka használata nélkül. Ezek a berendezések tökéletesen alkalmasak a különböző EUR raklapok és ládák, valamint a szabványosított tárolóegységek mozgatására. Számos késztermék nagybani csomagolása is oly módon van megoldva, hogy az egyszerűen és könnyedén mozgatható legyen raklapemelő segítségével. A raklapemelő béka kiválasztásánál két szempontot kell figyelembe venni. Az első szempont a minőség, viszont el kell mondani, hogy a SzerszamKell.hu webáruházban csakis a magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékek rendelhetők. Tudni kell azonban, hogy a piacon jelen vannak olyan raklapemelő békák is, amelyek minősége elmarad az elvárhatótól. A raklapemelő esetében másik fontos szempontja a terhelhetőség; a legtöbb termék 2-2,5 tonna terhelhetőséggel rendelkezik, ami szinte minden egyemberes raktárfeladat elvégzéséhez elegendő.

A kínálatunkban megtalálhatók a különböző magassági raklapemelő békák és a gyalogkíséretű targoncák is. Ezek a berendezések kiválóan alkalmasak a nagy raktárak árumozgatási feladatainak ellátására. A magassági raklapemelő békákkal és a gyalogkíséretű targoncákkal kapcsolatban is el kell mondani, hogy a kapacitásbeli különbségek mutatkoznak a különböző megoldások között. Az egyszerű kézzel mozgatható megoldásokhoz viszonyítva kisebb teherbírással rendelkeznek, ami elsősorban az emelés lehetőségének következménye. A kiválasztás során minden esetben körültekintő döntésre van szükség. A raklapemelő felszerelések kiválasztása során kiemelt jelentőséggel bírhat a raklapemelő minimális magassága, illetve az emelés maximális magassága. Mint tudjuk, a raklapok különbözők lehetnek, így a magasságuk, illetve a kialakításuk alapjában határozza meg, egy raklapemelő képes-e aláférni. Az emelés szükséges magasságát is ugyanilyen fontos szempontként kell kezelnünk, hiszen a raktárrendezés egészen más követelményeket támaszthat elénk. Végül pedig kiemelt figyelmet kell fordítani arra is, hogy a megvásárolt raklapemelő maradéktalanul megfeleljen a minőségi elvárásoknak és minden esetben tökéletes megoldást jelentsen számunkra.