Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

Betoncsiszoló gyémánttárcsák

A gyémántszórt betoncsiszoló tárcsák alkalmasak mindenfajta kőzetek csiszolásához, megmunkálásához és alakításához. A gyémántszórt betoncsiszolók hatékonyabbak és gyorsabb velük a munka mint a hagyományos papír vagy vászon alapú kőzet csiszolókorongokkal

Rendezés:

Kemény vagy erősen koptató anyagok vágásához speciális vágóéllel rendelkező szerszámok szükségesek. A gyémántszórt fém vágótárcsák minőség szerint kategorizálva vannak. A vágótárcsák szegmenskialakítása anyagspecifikus: az adott építőanyagra való korong vágási sebessége és élettartama az adott építőanyagra a legjobb. Az általános használatra való korongok általában nem ipari jellegűek, élettartamuk és vágási sebességük csekély. A vágótárcsák felhasználása háromféleképpen történhet, a gyártó ezt az információt kötelezően megadja. Az általános korongok csak egyenes vágásra használhatók, íves vágásra csak a spéci ívelten vágó korongok alkalmasak.  Sérült, hiányos szegmensű koronggal soha nem szabad vágni!