Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

SDS-MAX fúrókalapácsok

Ha egy nagy teljesítményű fúró- vésőkalapácsra van szükséged az SDS-MAX gyors-tokmány rendszerű (légdugattyús) gép lesz a megfelelő választás. Mint neve is mutatja, nagy méretű fúrószárak és nagy teljesítményű motorok jellemzik ezt a kategóriát, így akár egy fal lebontásában is segítségünkre lehetnek ezek a szerszámok. Legyen szó tégla vagy beton fúrásáról, véséséről, az SDS-Max gépeink biztosan segítségedre lesznek a munkálatokban.

Rendezés:

SDS-MAX tokmányos vésőgép

 

Összegyűjtöttük egy helyre az összes nagy teljesítményű olyan fúrókalapácsunkat, és vésőkalapácsunkat, amelyiknek egy téglafal vagy beton sem állhatja az útját.  Ráadásul mindegyik itt található gépünk SDS-MAX tokmányos. 

Ezt jelenti az SDS MAX tokmány

Az SDS MAX tokmány egy gyorstokmány, amelybe rendkívül gyorsan, és egyszerűen tudjuk rögzíteni a fúrószálat: mindössze a gumírozott gyűrűt kell hátra húznunk, és azonnal berakhatjuk az új, éppen használni kívánt tokmányt a régi helyére. Az SDS MAX előnye, hogy szabvány, ezért, ha ezt a jelölést látod, akkor biztos, hogy az SDS MAX jelöléssel ellátott tokmánnyal szerelt fúrókalapácsba beilleszthető minden SDS-MAX feliratos fúrószár illetve vésőszár. Előny még, hogy a szerkezet légdugattyús. Minden SDS MAX rendszerű légdugattyús fúrókalapács tud fúrni és vésni, valamint ütve fúrni is.

A vésőkalapács

Az összes, nálunk kapható, és SDS MAX jelzéssel ellátott vésőkalapács alkalmas a már fent leírt szerszám befogásra. Különösen odafigyelünk arra, hogy a vésőkalapácsaink ergonomikus kialakításúak legyenek, ami azt jelenti, hogy a sokáig tartó – nehéz - munka közben is a lehető legkényelmesebbek legyenek. A vésőkalapácsaink alkalmasak beton, tégla, vagy akármilyen anyag fúrásához, véséshez. A legtöbb általunk forgalmazott vésőkalapácsra jellemző, hogy erőteljes a motoruk, és nagy a teljesítményük. 

A fúrókalapács

Az összes, nálunk kapható, és SDS MAX jelzéssel ellátott fúrókalapács alkalmas a már fent leírt szerszám befogásra. Különösen odafigyelünk arra, hogy a fúrókalapácsaink ergonomikus kialakításúak legyenek, ami azt jelenti, hogy a sokáig tartó – nehéz - munka közben is a lehető legkényelmesebbek. A legtöbb fúrókalapács rezgéscsillapítós, a pontosabb, és a kevésbé megerőltető munka miatt. A fúrókalapácsaink közül sokat számtalan biztonsági elemmel tettük biztonságossá (túlterhelés kapcsolóval, furatmélység ütközővel) melyek még könnyebbé teszik a használatukat. 

Bontókalapács

A bontókalapácsaink igazi nehézfiúk: a segítségükkel szinte bármit lebonthatsz, vagy nekiállhatsz a lebontásuknak. Nagy teljesítményű bontókalapácsokat találsz a kínálatunkban. 
Ha bontókalapácsra, vésőkalapácsra, vagy fúrókalapácsra van szükséged akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt. Segítünk kiválasztani a neked megfelelőt.

Mit jelent az SDS-MAX?

A SDS-MAX hasonlóan az SDS-Plus szabványosított tokmány rendszerhez egy gyors tokmány, melybe a fúrószárat egy mozdulattal - pontosítva a tokmányon található gumírozott gyűrűt egy mozdulattal hátrahúzva - rögzíthetjük be és ugyanígy is kell kivenni. Ez rendkívül nagy segítség amikor gyors fúrószár cserére van szükség. Az SDS-MAX tokmányok szabvány szerint készülnek, így minden SDS-MAX tokmánnyal szerelt fúrókalapácsba beilleszthető minden SDS-MAX feliratos fúrószár illetve vésőszár. A fúrószáron hornyok találhatóak, így a fúrószár rögzítéskor reteszelődik, nem tud elfordulni a tokmányhoz képest - szemben a normál tokmányos megoldással. Az SDS-MAX tokmánnyal szerelt fúrókalapácsok minden esetben légdugattyús ütőszerkezettel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy nem az elektromos motor állítja elő az ütést közvetlenül valamilyen mechanikus szerkezetet forgatva vagy mozgatva, hanem egy légdugattyús ütőszerkezetet hajt meg, ez az ütőszerkezet állítja elő az ütőenergiát, melyet Joule mértékegységben adnak meg a gyártók. Minden légdugattyús, SDS-MAX fúrókalapács képes a fúrásra, ütvefúrásra és vésésre egyaránt.