Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Menü

SDS-MAX fúrókalapácsok

Ha Önnek nagy teljesítményű fúró- vésőkalapácsra van szüksége az SDS-MAX gyors-tokmány rendszerű (légdugattyús) gép lesz a megfelelő választás. Mint neve is mutatja, nagy méretű fúrószárak és nagy teljesítményű motorok jellemzik ezt a kategóriát, így akár egy fal lebontásában is segítségünkre lehetnek ezek a szerszámok. Legyen szó tégla vagy beton fúrásáról, véséséről, az SDS-Max gépeink biztosan segítségére lesznek a munkálatokban.

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
1.580 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
2.020 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
8.390 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
8.290 Ft

Mit jelent az SDS-MAX tokmányos fúrógép?

A SDS-MAX hasonlóan az SDS-Plus szabványosított tokmány rendszerhez egy gyors tokmány, melybe a fúrószárat egy mozdulattal - pontosítva a tokmányon található gumírozott gyűrűt egy mozdulattal hátrahúzva - rögzíthetjük be és ugyanígy is kell kivenni. Ez rendkívül nagy segítség amikor gyors fúrószár cserére van szükség. Az SDS-MAX tokmányok szabvány szerint készülnek, így minden SDS-MAX tokmánnyal szerelt fúrókalapácsba beilleszthető minden SDS-MAX feliratos fúrószár illetve vésőszár. A fúrószáron hornyok találhatóak, így a fúrószár rögzítéskor reteszelődik, nem tud elfordulni a tokmányhoz képest - szemben a normál tokmányos megoldással. Az SDS-MAX tokmánnyal szerelt fúrókalapácsok minden esetben légdugattyús ütőszerkezettel vannak ellátva. Ez azt jelenti, hogy nem az elektromos motor állítja elő az ütést közvetlenül valamilyen mechanikus szerkezetet forgatva vagy mozgatva, hanem egy légdugattyús ütőszerkezetet hajt meg, ez az ütőszerkezet állítja elő az ütőenergiát, melyet Joule mértékegységben adnak meg a gyártók. Minden légdugattyús, SDS-MAX fúrókalapács képes a fúrásra, ütvefúrásra és vésésre egyaránt.