A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Menü
0

Akkumulátor töltők, indítók, starterek, bikázók

Akkumulátor töltők 12-24V személyautó és teherautó akkuk töltésére, processzoros akku töltők és bikázó starterek hatalmas választékban a SzerszamKell barkácsáruházban országos házhoz szállítással.

Rendezés:
Rendelésre 2-3 napon belül
13.769 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
185.704 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
6.490 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
6.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
19.000 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
9.900 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
13.300 Ft

Akkumulátor töltő típusok

Milyen akkumulátor töltő az ideális számodra? 12-24 V-s? Személy- vagy teherautó töltésére alkalmas készüléket keresel? Processzoros technológiára, vagy starteres bikázóra gondoltál? Lényegtelen, hogy melyik variáció a számodra szimpatikus, nálunk mindegyiket megtalálhatod: országos kiszállítással, megfizethető árakkal, úgy hogy a magas minőség egy pillanatig sem lehet kérdés. Ha már jártál úgy, hogy nem járt a motor, mert az aksi mindenféle előzetes figyelmeztetés, jelzés nélkül (ahogy az általában lenni szokott) lemerült, akkor tudod milyen bosszantó ez a helyzet. Az sem ritkán előforduló szituáció, hogy az égve maradt lámpák, vagy bekapcsolva hagyott rádió gondoskodnak arról, hogy a maradék energia is elszálljon az autódat életre keltő alkatrészből. Nem egy esetben egy-egy cella is megsérülhet, ami tovább ronthatja az akkumulátor kapacitálhatóságát, éppen ezért a teljes kimerülések (kisülések) mind gyakoribbá válhatnak. Egy új akkumulátor nem kis áldozatot jelenthetne a részedről. Szerencsére ez a forgatókönyv csak akkor juthat főszerephez, ha már tényleg nincsen más alternatíva, és végérvényesen feladta a küzdelmet az aksi.

Ám minden más alkalommal, amikor némi bikázásra lenne szükséged a magad kezébe veheted az irányítást. Az nem túlságosan pozitív, ha folyton külső segítségre kell támaszkodnod. Nem jó, mert bizonytalan (senkitől sem várható el, hogy azonnal ugorjon miattad, ha bajban vagy), ráadásul vannak olyan képtelen helyzetek, amikor a kívülről jövő közreműködés sem javíthat a fejetlenségen.

A saját akkumulátor töltő kihúzhat a csávából!

A megoldás egyszerű, és nagyszerű. Egyetlen egyszer kell csak beszerezned, azaz az anyagi rááldozás minimális. A minőség garantálható, ha tőlünk vásárolsz, így a nagyfokú megbízhatóságot olyan alapnak tekintheted, amire bátran építkezhetsz. A váratlan, kellemetlen, rád törő helyzetek ezek után nem okozhatnak fejfájást. Ha az aksid úgy döntött, hogy lemerül, akkor te néhány egyszerű mozdulat segítségével orvosolhatod a problémát. Többé nem kell másra hagyatkoznod, ténylegesen saját markodban tarthatod az irányítást, és a kontrollt, ami hihetetlenül nagy szabadság.