Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Elektromos kézszárítók, airblade légborotvák

Szállodák, éttermek közösségi terek mosdóinak elengedhetetlen eleme az elektromos kézszárító. Legmodernebb változata a légborotva (airblade). A SzerszamKell.hu barkácsáruházban minden létező kézszárító gép megtalálható. Hatalmas raktárkészlet, kedvező árak...

Rendezés:

Kézszárítók

Bár már majdnem 50 éve léteznek kézszárító berendezések, azok csak az elmúlt egy évtizedben terjednek rohamosan, pedig szinte bármilyen kézszárítónak rengeteg előnye van. 

A kézszárítók előnyei

Számtalan előnye van egy automata kézszárítónak. A legfontosabb, hogy gazdaságos, hiszen nem kell kéztörlő papírt használni, ami jelentős megtakarítás és nem kell semmilyen utántöltőt, vagy egyéb más feltöltőt rendelni és nem igényel semmilyen ellenőrzést sem az automata kézszárító. 
Az automata kézszárítók gyorsak, és környezetbarát megoldások arra, hogy szemét termelése nélkül, a levegőt használva szárítsuk meg a kezünket, villámgyorsan. Az automata kézszárító előnye az is, hogy nem keletkezik hulladék, a nap bármelyik pillanatában használhatók, és kifejezetten higiénikusak is, hiszen nem kell hozzájuk érni miközben villámgyorsan megszárítható a segítségükkel a kezünk.

Itt használhatók a kézszárítók

Mivel az automata kézszárítók használatakor nincs „kézérintés” azaz a kéz nem érintkezik a szárítóval, nincs hulladék, mert nem használunk papírt, és a segítségükkel a mosdók környezete kellemesebb, könnyebb őket takarítani és rendben tartani, ezért közületekben, iskolákban éppúgy megállják a helyüket, mint irodákban, éttermekben vagy éppen lakásokban, házakban.       

Kézszárító típusok

A legtöbb automata kézszárító vandálbiztos, ami azt jelenti, hogy majdnem lehetetlen letörni, vagy megrongálni őket. A kézszárító készület műanyagból vagy fémből is.  
Kettő nagy típusukat tudjuk megkülönböztetni: a sima automata kézszárítók általában 1000-2000 W- teljesítményűek, a meleg levegőt szállító nyílásuk lefelé áll, arra tolják a levegőt. A kezünket a szárító alá téve tudjuk megszárítani. Az általunk forgalmazott legtöbb automata kézszárító antibakteriális hatású, előnyük, hogy gyorsan szárítják a kezet. Az érzékelőjük szenzoros, vagy infrás, azaz érzékelik a kezet, és akkor kapcsolnak be, amikor érzékelik, hogy odanyúlunk.
A légborotva jellegű kézszárítók kialakítása olyan, hogy a kezet bele kell „dugni” a meleg levegő útjába. A légborotvák előny ez alacsonyabb zajszint, a baktériummentes kézszárítás, és az, hogy 95-97%-kal kedvezőbb áron üzemeltethetőek mint a papír kéztörlők. A légborotvák használata közben nem folyik szerteszét a víz, mert összegyűjti, és előnyük, illetve a komfortot emeli, hogy a legtöbb használható akár illatosítóként is.
Az általunk forgalmazott kézszárítókra, és légborotvákra minimum egy év garanciát vállalunk.  Ha szeretnéd a legjobb döntést meghozni, és szakmai segítséget kérni akkor a fenti telefonszámainkon várjuk a hívásodat, vagy, küldj nekünk e-mailt.