Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Szigetelőanyag rögzítési megoldások

Hungarocell, Austrotherm, polisztirol és Rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag rögzítési megoldásai egyszerű otthoni és akár tűzálló ipari kivitelben is azonnal raktárról a SzerszamKell barkácsáruházban

Rendezés:

Szigetelőanyag - polisztirol, hungarocell és Austrotherm rögzítések profi módon

A ragasztási technológia egyre többször helyettesíti a hagyományos kötési módokat. A hőszigetelő rendszert is elegendő csak ragasztani új építésű házak, falak esetén, amikor a falon nincs vakolat. A polistyrol ragasztótapaszok gyárilag előkevert, száraz, por alakú, cement- és műgyantakötésű, felhasználásra kész anyagok. A hungarocell hőszigetelő lapok ragasztásához és tapaszolásához az üvegszövet háló felületi beágyazásához komoly hőszigetelő rendszereket gyártanak. Vakolt alapfelületen szükséges a ragasztás mellett a dübelezés is.

A vakolt falfelületre illetve a teherhordó falazatra, ragasztó tárcsákat rögzítünk, melyek felületére ragasztópogácsákat helyezünk, ezzel a módszerrel a szigetelőanyag nincs átfúrva, így hőhidak sem jönnek létre. Minél vastagabb a szigetelés, annál több időt és költséget takaríthatunk meg a hagyományos rögzítési módhoz képest. Az épület homlokzatának külső hőszigetelésére alkalmazzuk a szigetelő tányéros rögzítést, mely gyors és egyszerű.