Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Emelők, szerelőbakok és csörlők műhelyekbe

Műhelyfelszerelések teljes választékát találod a SzerszámKell online barkácsáruházban az egyszerű autó emelőktől a terepjáróra szerelhető elektromos csörlőig mindent ami egy műhelyben az emeléshez kell. Országos házhoz szállítás, hatalmas raktárkészlet, kedvező árak, SzerszamKell...
Krokodilemelők
Krokodilemelők
Autó emelők, krokodil emelők 2-22 tonna teherbírás között, magas emelésű, alacsony profilú krokodil emelők széles választékban azonnal raktárról...
Szerelőbakok, tartóbakok, fűrészbakok és szerelőállványok
Szerelőbakok, tartóbakok, fűrészbakok és szerelőállványok
Összecsukható és állítható magasságú szerelőbakok, tartóbakok 2 tonnától akár 12 tonnás teherbírásig (párban), továbbá fűrészbakok, munkaállványok azonnal, raktárról...
Hidraulikus Olajemelők, palackemelő
Hidraulikus Olajemelők, palackemelő
Olajemelők, palackemelők, hidraulikus emelők akár 50 tonnás kivitelben is, széles választékban, azonnal raktárról a SzerszamKell barkácsáruházban
Motorkiemelő zsiráfok - Motorforgató állványok
Motorkiemelő zsiráfok - Motorforgató állványok
Több tucat motorkiemelő zsiráf és motortartó állvány 1 illetve 2 tonnás kivitelben, akár azonnal, raktárról....
Elektromos csörlők 230V-os táppal
Elektromos csörlők 230V-os táppal
Nagy teljesítményű elektromos csörlők széles választékát találod függőleges emeléshez műhelybe, üzembe, építkezésre 230V-os táppal azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban
Off-road elektromos csörlők 12V-os táppal
Off-road elektromos csörlők 12V-os táppal
Off-road csörlők széles választékát találod vízszintes vonszoláshoz 12/24V-os táppal azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban
Motorkerékpár emelők, quad szerelőállványok és csápos autóemelők
Motorkerékpár emelők, quad szerelőállványok és csápos autóemelők
Motorkerékpár emelők, quad szerelőállványok és csápos autóemelők széles választékát találod a SzerszamKell barkácsáruházban azonnal, raktárról, ingyen szállítással...
Rendezés:

ORIT Erwin csatorna emelő

Rendelésre 2-7 nap
234.990 Ft

Termékeink széles választékát kínáljuk az autó- és motorszerelő műhelyek számára, de akár az otthoni garázsba is kiváló pluszt nyújtanak, hogy még biztonságosabban dolgozhass autódon, motorodon. Ezek az emelők és emelőberendezések kiemelkedőek és nem hiányozhatnak egy komolyabb műhelyből sem.

Minden termékünk kiváló minőségű és biztonságos használatú, és célunk, hogy a műhelyek hatékonyabbak és produktívabbak legyenek velük. Szeretnénk, hogy minden műhely megtalálhassa a számára legmegfelelőbb megoldást.

A biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy megfelelően hozzáférj a szerelni kívánt járműhöz, alkatrészhez, valamint erőfeszítés nélkül legyél képes mozgatni amit kell. Az emelők lehetővé teszik a járművek gyors és hatékony emelését, ami alatt elvégezhetők a szervizmunkák, például olajcserék, fékbetétcserék vagy futóműjavítások. Ez időt és energiát takarít meg, és növeli a műhely hatékonyságát.

Lehetővé teszik az autószerelők számára, hogy kényelmesen és biztonságosan dolgozhassanak az autók vagy motorok alatt. Ez fontos, mivel sok munkafolyamat alacsonyra helyezett részeknél zajlik, például a futómű javításnál vagy a kipufogórendszer cseréjénél.

Termékeink képesek nagy terheket emelni, ezáltal lehetővé teszik a nehéz gépjárművek, teherautók, kamionok vagy motorblokkok könnyed és biztonságos emelését. Sokféle jármű és alkatrész emelésére használhatók. Nemcsak autók és motorok emelésére alkalmasak, hanem például kisteherautók, terepjárók, motorkerékpárok és quadok emelésére is.

Az alkategóriákban elérhető emelők pontos és stabil emelést biztosítanak. Ez alapvető fontosságú, különösen finom szervizmunkáknál, ahol a pontos pozícionálás elengedhetetlen. Megkönnyítik a munkafolyamatokat, növelik a hatékonyságot, és biztonságos környezetet teremtenek a munkavégzéshez. Az alkatrészek és járművek sokféle típusa emelhető fel segítségükkel, így a műhelyek mindenféle szervizmunkát hatékonyan végezhetnek.

Mit találhatsz a Szerszámkell kínálatában?

Krokodilemelő

Könnyen hordozható, egyszerű használatú, stabil emelést biztosít. Mindennapi emelés és munkavégzés az autószerelőknek. Ideális autók vagy könnyű teherautók emelésére jellemzően 2-3 tonna súlyig.

Szerelőbakok, tartóbakok, szerelőállványok

Rugalmas, stabil munkaterületet teremt a járművek alatti munkavégzéshez. Egyes modellek állítható magassággal rendelkeznek. Szervizmunkák végzése, futóműjavítás, fékjavítás vagy alvázjavítások esetén. Kisebb és közepes méretű járművek emelésére és megtartására szolgálnak, 2-3 tonnától akár 12 tonnáig is kínálunk bakokat.

Olajemelők, palackemelők

Nagy teherbírásúak, kis helyen tárolhatók, könnyen hordozhatók. Szinte bármilyen jármű alatt használhatók hidraulikus emelőink 10 tonnától akár 50 tonnáig is használhatóak.

Motorkiemelő zsiráf, motorforgató állvány

Ideális motorok és más nehéz alkatrészek emelésére és forgatására. Biztonságos és precíz emelést tesz lehetővé. Motorcserék, motorjavítások, hajtáslánc beépítések vagy hengerfejjavítások során.

Láncok és kézi csörlők

Nagy teherbírás, tartósság és sokoldalúság. Elrendezési lehetőségek széles skáláját kínálják. Kihúzás, vontatás, nehéz terhek emelése vagy helyreállítása. Az építőipar és a vontatás számára is ideálisak.

Elektromos csörlők 230V-os tápellátással

Automatizált és erős vontatási és emelési funkcióval rendelkeznek. Könnyű használni őket és megbízhatóak. Anyagmozgatás építkezés, emelés és egyéb nehéz terhekkel kapcsolatos feladatokra ideális, néhány mázsányi súlyhoz.

Motorkerékpár emelők, quad szerelőállványok és csápos autóemelők

Speciálisan motorok, quadok vagy autók emelésére tervezett darabok. Stabil munkavégzést és hozzáférést biztosítanak. Motorkerékpár vagy quad karbantartás, autó alatti munkák, például kipufogórendszer javítás vagy futóműjavítás.

Ezek az alkategóriák széleskörű felhasználást tesznek lehetővé az autószerelők és motorszerelők számára, és lehetővé teszik, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhesd a munkádat. Kategóriáinkban mindenféle műhely megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást a szervizmunkákhoz.