Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Ecsetek és spaklik

A kőműves spakli és a különböző ecsetek, ecsetszettek a legfontosabb kőművesszerszámok között vannak, hiszen a segítségükkel tudjuk tökéletes állapotba hozni a különböző felületeket. A spaklik és az ecsetek kiválasztása nem bonyolult, olyan egyszerű célszerszámok melyek mindössze néhány mutatóban térnek el egymástól 
 

Rendezés:

Festa acél spakli, 80mm

Központi raktáron
170 Ft -tól

SC3434 Spakli, 150mm

Rendelésre 2-7 nap
1.030 Ft

Ecset, hobby, 1.5"

Központi raktáron
356 Ft

SC3429 Spakli, 50mm

Rendelésre 2-7 nap
759 Ft

SC3433 Spakli, 125mm

Rendelésre 2-7 nap
839 Ft

Spakli 30mm

Rendelésre 2-7 nap
470 Ft

Spakli 40mm

Rendelésre 2-7 nap
485 Ft

Spakli 50mm

Rendelésre 2-7 nap
495 Ft

Spakli 60mm

Rendelésre 2-7 nap
525 Ft

Spakli 80mm

Rendelésre 2-7 nap
560 Ft

Spakli 100mm

Áruházi raktáron
660 Ft

Spakli 120mm

Rendelésre 2-7 nap
845 Ft

Spaklik és ecsetek: elengedhetetlen eszközök a tökéletes munkáért

Spakli: erre való és így válaszd ki
A spaklinak akkor jut komoly szerep, amikor glettet / gipszet szedünk ki egy vödörből és azt felvisszük a falra. Az eszköz lenyűgözően egyszerűnek tűnik hiszen mindössze egy nyélből és egy fém részből áll. Éppen ez adja a spakli és spakli közötti különbséget, hiszen a nyele és a feje lehet egyszerű műanyag, de emellett vannak olyan változatok is, ahol üthető a feje és akár olyan is, amelyek akár bitfejjel is kaphatóak. A spaklik általában rozsdamentesek és arra érdemes még figyelni, hogy milyen méretű a lapszélességük: ez attól függ milyen munkára szeretnénk, de a választásunkat segítheti az is, hogy milyen méret az amelyik nekünk megfelel. A klasszikus spaklin túl léteznek festékkaparó spaklik (többféle lapszélességben) és glettkiszedő spaklik is mely előnye, hogy rengeteg felesleges mozdulatot lehet azzal megtakarítani, hogy a szerszám feje követi a vödör ívét, nem egyenes.  

Ecsetek, festőecsetek
A különböző ecsetek és ecsetkészletek esetében azt érdemes átgondolni, hogy ha nem szettben vesszük mennyire széles legyen a választott ecset feje. Ha szettben vásároljuk akkor minden kihívásra megfelelő választ fogunk tudni adni, hiszen az (általában legalább 5 darabos) ecsetkészletben eltérő szélességű ecsetet találunk. A SzerszamKell kínálatában kizárólag olyan ecseteket kínálunk számodra, amelyeknek nem hullik a sörtéje ezért nem csak tartósak hanem nem kell pluszmunkában gondolkodnod, mert festés után nem marad ecsetszál az anyagon. (Minden használat után érdemes az ecsetet azonnal elmosni). Az ecset nyele lehet fa vagy műanyag. 


Ismerd meg a SzerszamKell kínálatában található spaklikat, ecseteket és válaszd ki azt amelyikkel megkönnyítheted és gördülékenyebbé teheted a munkádat.