Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Pontaqua Nutrasuper mosogatószer, 1l

2.580 Ft (2.031 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NSU 010
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj890 Ft
Elérhetőség: Központi raktáron
Garancia
Garancia
Áruházunk
Áruházunk
Szállítási díjak
Szállítási díjak
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett
Ingyenes szállítás 36.000 Ft felett

Leírás és Paraméterek

  • NUTRASUPER Takarékos mosogató- és tisztítószer  
  • Nagy töménységű
  • Lúgos kémhatású

Pohár és üvegedény mosogatásához, konyhabútor, fürdőszobai berendezés, csempe lemosásához, lakkozott, festett felületek, linóleum-, gumi-, és egyéb műanyag padlók tisztításához. 

Alkalmazás: egy evőkanál NUTRASUPER 5-10 l vízbe. Tárolás: hűvös, fagymentes helyen.   

Figyelmeztető mondatok : H315Bőrirritáló hatású. H318Súlyos szemkárosodást okoz. H412Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.   

Az óvintézkedésre vonatkozó mondatok P264A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arc védő használata kötelező. P302+P352HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. P305+P351+P338SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P332+P313Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően. 

Tartalom: anionos felületaktív anyag ≥10-

Kiszerelés 1 liter

Vélemények

Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Garancia
Garancia
Termék visszaküldés
Termék visszaküldés
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálat
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Csomag nyomkövetés
Csomag nyomkövetés
Szállítási és átvételi pontok
Szállítási és átvételi pontok