Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Takarófóliák és festőszalagok

Az építőipari munkák legtöbbje kosszal és porral jár, melytől meg kell védeni valakinek az otthonát. Emellett vannak olyan munkafolyamatok, ahol nagyon fontos a precizitás, a tiszta munka. Ismerd meg a takarófólia és festőszalag választékunkat és takaríts kevesebbet a munka után. 
 

Rendezés:

Festőszalag 30mm 50m

Rendelésre 2-7 nap
695 Ft

Festőszalag 38mm 50m

Rendelésre 2-7 nap
880 Ft

Festőszalag 50mm 50m

Rendelésre 2-7 nap
1.160 Ft

Festőszalag 25mm 50m

Rendelésre 2-7 nap
580 Ft

Takarófóliák és festőszalagok a precíz és tiszta munkáért

Takarófóliák 
Nincs egyszerűbb és egyértelműbb munkaeszközök (ha annak lehet nevezni) mint a különböző takarófóliák, melyeknek egyetlen faladatuk van: megvédeni a szennyeződéstől azt, amit letakarunk velük: legyen ez bútor festésnél, vagy akár a padló. A kiválasztásukkor arra kell figyelni, hogy a megfelelő méretet válasszuk ki és a megfelelő „vastagságot”, ami tulajdonképpen a tartósság, erősség. Ezt a kettő tényt figyelembe véve biztosan jó döntést hozol.

Szalagok
Rengeteg különböző szalagot találsz a kínálatunkba, olyanokat melyek fő feladata a védelem vagy a könnyebb maszkolás, esetleg segítséget nyújthatnak ahhoz, hogy egyszerűbb legyen a festési munka. A kiválasztásakor azt érdemes figyelembe venni, hogy beltéren vagy kültéren használjuk, a tapadását és a felületet, ahol használni lehet, amire tapad