A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. Elfogadom
Szerszám Webáruház - Einhell, Yato és Makita szerszámok

3/4" Dugókulcs készletek (nagy méret, főleg kamion és busz szereléshez)

3/4"-os dugókulcs készletek, mely a nagy méretnek számít, főként teherautó, autóbusz és kamion szereléshez illetve egyéb nagy méretű csavarok oldásához, széles választékban, azonnal raktárról a SzerszamKell online barkácsáruházban országos házhoz szállítással!

Rendezés:
60.834 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
74.907 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
60.256 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
21.590 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
29.895 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül
39.800 Ft
Rendelésre 2-3 napon belül

3/4"-os dugókulcs készletek és szerszámkészletek

A krova készletek majdnem legnagyobb tagja a 3/4"-os méretű. Ez azt jelenti, hogy a racsnis hajtókarok, illetve a dugókulcs fejek csatlakozójának átmérője 3/4" hosszúságú. Ebben a méretkategóriában 36mm és 50mm közötti hatlapfejhez találunk dugókulcsokat. Illetve számos toldót, kiegészítőt egyéb csavarfejekhez is gyártanak ezzel a csatlakozási mérettel, ugyanis közepes mérete miatt szinte minden helyen alkalmas az ügyes szerelésekhez.

Összes Termék
Árszűrő
Árszűrő
Gyártó
   

 

Blog
Blog
Neked vajon ütvefúróra vagy fúrókalapácsra van szükséged?

Számos esetben mikor csak ismerkedsz a barkácsgépekkel, nem egészen vagy tisztában, hogy pontosan melyiket milyen munkára fejlesztették, valószínűleg ez az ütvefúró és a fúrókalapács esetében sincs másképpen...

Milyen akkus csavarozót vegyek? Tippek!

Akkumulátorok a napi élet szerves részét képezik. Az otthonunkban. a munkahelyünkön, az autónkban, mindenhol találkozunk velük. Ma már elképzelhetetlen lenne nélkülük a világ. A laptopokat, telefonokat, szerszámokat az akkumulátorok működtetik, de ezek sajnos hosszabb-rövidebb idő után lemerülnek és töltésre van szükségük.

Veszélyes-e a lithium akkumulátor? Hallottunk sorra felrobbanó mobiltelefonról az elmúlt hónapokban, amit a mobiltelefon akkumulátora idézett elő. Nos, a lithium alapanyagból készült akkumulátorok nem csak a mobiltelefonok és autók, de a barkácsgépek, például akkus csavarozók területét is meghódították. Számos előnye mellett a hátránya, hogy akár tűzveszélyes is lehet. Vajon kell-e félnünk, hogy felrobban az akkus csavarbehajtó a kezünkben?